Results 1 to 8 of 8
Discuss [1.1.2] Unlocked > Edge button gone under network at the General - Hackint0sh.org; Ok So i was on 1.1.1 Unlocked, everything working fine, so i followed the 1.2.1u ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    60
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default [1.1.2] Unlocked > Edge button gone under network

    Ok

    So i was on 1.1.1 Unlocked, everything working fine, so i followed the 1.2.1u anysim unlock method and im now at 1.1.2 Unlocked

    Go to input my edge settings in Settings>General>Network..

    And i dont have the edge button, only VPN WI-FI and Data Roaming, where has Edge gone?

    Please help as i am on an internet plan!

    (with t-mobile in the Uk, running windows

    Please HELP

    Need more info ask



  2. #2
    Developer Array mitchellmoxo's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Uni ted king dom..
    Posts
    636
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    39

    Default

    settings>general>reset>reset network settings, phone should restart then it should be there

    under >settings>general>network>edge then enter apn user and pass

    the settings for t mobile uk are

    GPRS APN address: general.t-mobile.uk
    Gateway (IP) address :149.254.1.10 (alt: 149.254.201.132)
    Username : user (alternative: wapuser)
    Password: wap

    thumbs up if this was helpful
    iPhone 3G - Black [2.2]

    MacBook Black - Windows Vista & leopard [4GB Ram]

  3. #3
    Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    60
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Nope... Still dont get the edge settings bit

    http://modmyifone.com/forums/showthread.php?t=17079

    Trying to follow the guide there ^^^ about editing the plists.. But i dont know where the one he talks about O2_UK.plist is stored?

    help

  4. #4
    Developer Array mitchellmoxo's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Uni ted king dom..
    Posts
    636
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    39

    Default

    var/media/prefs/o2_uk?
    iPhone 3G - Black [2.2]

    MacBook Black - Windows Vista & leopard [4GB Ram]

  5. #5
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    64
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I had that same problem.... but my internet seams to work just fine... i have Tmobile uSA


  6. #6
    Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    60
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Problem there

    I dont have that directory



    Why not?

    Should i downgrade to 1.1.1 and unlock again?

  7. #7
    Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    60
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Some one help?

    This is a real pain!

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I had a similar problem with bluetooth settings - the "bluetooth" option had just disappeared from Settings>general.

    I solved it by running preferences.app from the command line. i.e. Launch Settings (preferences.app) normally via SpringBoard, then ssh into your phone, run "ps ax" and copy the line that contains ...Preferences.app/... Now quit Preferences.app on the phone and paste the text you copied on the command line. hit enter.
    Settings will launch on the phone and you will now see any errors that the application generates via stdout.
    For me, the errors came from a corrupted file that was part of the Bluetooth settings. I replaced the file via one I extracted from the 1.1.2 restore image and, voila, my "bluetooth" option was back in the settings again.

    Obviously you problem is different but it would probably be worth trying what I am suggesting to see if the missing Edge button is due to a corrupted file.

 

 

Similar Threads

  1. Edge Network
    By IphoneFSU in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 8
    Last Post: 04-15-2008, 08:20 PM
  2. [1.1.2 unlocked] Network Lost Error, cant book into carrier network
    By scalpello in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 01-26-2008, 02:46 PM
  3. Unlocked but No E or Edge network visible
    By the_gts in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 09-17-2007, 12:19 PM
  4. Possible Application idea - EDGE Disable Button or App
    By hawkeyestewie in forum General
    Replies: 7
    Last Post: 08-29-2007, 08:39 AM
  5. Enable/Disable EDGE button?
    By footsie77 in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 08-27-2007, 06:52 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:38 PM.
twitter, follow us!