Results 1 to 5 of 5
Discuss [1.1.2 OTB] ACTIVATION Jailbreakme process never reboots phone - stuck at the General - Hackint0sh.org; Did search. I have a 1.1.2 OTB here that has been downgraded to 1.1.1, I ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [1.1.2 OTB] ACTIVATION Jailbreakme process never reboots phone - stuck

    Did search.

    I have a 1.1.2 OTB here that has been downgraded to 1.1.1, I have the activation workaround done, wifi connected, I can get to jailbreakme.com and the process seems to work,

    The phone hops back to the activation screen and a minute later it shuts off, but then its supposed to auto reboot, but it does not. The screen stays off until you press a button, then instead of saying Slide to Unlock it still has the Slide for Emergency on it.

    I've tried all sorts of different things, nothing works.
    -restored to 1.1.1 many times.
    -tried with itunes connected and not connected
    -restarted on my own (goes to the normal activate screen)
    -att sim in, sim out
    -tried probably 20 times over two hours

    Can anyone help ?
    Thanks!
    Last edited by username0; 01-25-2008 at 07:59 AM.



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by username0 View Post
    Did search.

    I have a 1.1.2 OTB here that has been downgraded to 1.1.1, I have the activation workaround done, wifi connected, I can get to jailbreakme.com and the process seems to work,

    The phone hops back to the activation screen and a minute later it shuts off, but then its supposed to auto reboot, but it does not. The screen stays off until you press a button, then instead of saying Slide to Unlock it still has the Slide for Emergency on it.

    I've tried all sorts of different things, nothing works.
    -restored to 1.1.1 many times.
    -tried with itunes connected and not connected
    -restarted on my own (goes to the normal activate screen)
    -att sim in, sim out
    -tried probably 20 times over two hours

    Can anyone help ?
    Thanks!
    This happened to me too. I went from 1.1.3 to 1.1.2. I retried it a few times and it finally worked after the 5th try.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Suck,

    I'm on at least 22

    I'll try again tomorrow

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by username0 View Post
    Suck,

    I'm on at least 22

    I'll try again tomorrow
    Have you tried redownloading all the files? Just a hunch, but it might work.

  5. #5
    iPhone DevTeam Array

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Always sunny Los Angeles, California
    Posts
    421
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    34

    Default

    Try a full DFU restore to 1.1.2, followed by downgrade to 1.1.1

    You can search forums for full DFU restore, but it's basically just: hold down both top/bottom keys until screen goes black.....wait 7 seconds (or if you're on Windows, til you hear the kerplunks), then release top key and hold bottom home key for about 5 seconds, then release that one too.....that's the physical way, but there's an iPhuc way too. Some iPhones need the iPhuc method, not the physical one.

    But once you are in full DFU-restore mode, restore to 1.1.2. Then try downgrading to 1.1.1 again.


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: 02-22-2010, 12:39 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 03-17-2008, 08:35 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 09-28-2007, 11:14 PM
  4. Replies: 41
    Last Post: 07-27-2007, 11:38 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 07-25-2007, 10:30 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:51 AM.
twitter, follow us!