Results 1 to 2 of 2
Discuss [1.1.2] Edge Settings lost & email problems at the General - Hackint0sh.org; Hi there, I have an iPhone (1.1.2 ) & I am using Virgin as my ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question [1.1.2] Edge Settings lost & email problems

    Hi there,

    I have an iPhone (1.1.2 ) & I am using Virgin as my carrier in Australia. When I enter "VirginInternet" into the APN Field followed by username "guest" & password "guest" I can access the net. When I disable Edge in "Services" I lose my settings. I have searched but not found a working solution.

    My mail accounts seem to work fine via Wi Fi on my home network but not over Edge. Can anyone please help me with these issues. Thanks in advance.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Just an update. I can receive mail over edge but cannot send mail. Can anyone suggest a fix for this?

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 07-26-2008, 10:00 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 07-26-2008, 09:10 AM
  3. EDGE settings are being lost
    By smaytum in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 12-27-2007, 12:07 AM
  4. HELP! I lost my lost the settings app
    By bootleg in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 0
    Last Post: 09-27-2007, 04:21 AM
  5. Replies: 14
    Last Post: 09-13-2007, 08:15 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:45 AM.
twitter, follow us!