Results 1 to 6 of 6
Discuss 1.1.2 to 1.1.3 working with youtube trouble. at the General - Hackint0sh.org; What i did to get my 1.1.2 otb ...quick upgrade to 1.1.3 via itunes to ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Cool 1.1.2 to 1.1.3 working with youtube trouble.

    What i did to get my 1.1.2 otb ...quick upgrade to 1.1.3 via itunes to 4.03.13
    thats just what i did ...quick upgrade...damn...ohwell
    Found a thread.... http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=25577
    It somewhat helped..
    Right off the bat make sure I'm at 1.1.3 .. 4.03.13
    put in reset mode and Shift + Restore to 1.1.1 Do it twice...never mind the errors
    Used iBrickr .91...boot my phone....screen turns red...eventually phone boots up.
    iBrickr continues to say fixing phone...nevermind it and close.
    Your phone will say something like "bad sim card" or whatever. This is fine, remember, we're not going to get the actual phone

    part to work until the last step.
    Slide for emergency and call *#306#. Then call 0, Hit answer, then hold, then decline.
    Now hit the contacts button. Make a new contact and give it two URL addresses. prefs: and jailbreakme.com
    Save your contact and hit the prefs: URL, this will bring you to the services app.
    Setup your wifi connection, and set the autolock to never, hit the home button.
    Slide for emergency, dial 0, hit answer, then hold, then decline.
    Hit contacts again, goto your contact and hit jailbreakme.com, then install appsnapp.
    Your phone should now be a nice iPod touch.
    After the restore is complete, goto installer.app and install Ocktoprep under 1.1.1 tweaks.
    Do not install anything else at this time, including the installer app update.

    Go into iTunes and shift click on UPDATE and select your 1.1.2 file. NOTE: Do not hit restore, shift-click UPDATE.
    After this is complete you'll get an error.
    Extract the 1.1.2 jailbreak package and open the windows.bat file
    Tell it to boot your phone. (After the boot is complete, don't bother with installing SSH, and tell it to Jailbreak your phone.)

    Update ran but it did not finish...once the phone rebooted i quit the windows.bat and i had to re start it again to tell it to

    jailbreak my phone.

    This jailbreak takes quite a while, and will boot your phone a few times IIRC.
    I then left it at 1.1.2
    opened installer app on the phone..updated it....found 1.1.3 upgrade app as of today Feb 28 2008 in recent packages.
    It takes awhile to load via wifi on your phone....close to half an hour....
    I now have a 1.1.3 version .... 04.03.13 firmware...all works but youtube...
    ...I am waiting on a turbo sim to see if it works with my rogers network....however wifi...camera...everything works....I can even email.....I just want to get youtube to work...obviously a flash player is missing ...can anyone help with the youtube issue...thanks in advance.
    thanks to psybert for his thread....and of course thank you dev team!!! you guys rock!!!



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    243
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default

    Whats the problem with YouTube?

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Cool

    I can surf safari...i can connect to you tube...but when I click on a video a dialog box pops up and says "This movie could not be played"....i just tried my itunes and ring tones and i have no sound aswell...so no video and no sound...not bad so far.

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    243
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default

    Quote Originally Posted by hogarth View Post
    I can surf safari...i can connect to you tube...but when I click on a video a dialog box pops up and says "This movie could not be played"....i just tried my itunes and ring tones and i have no sound aswell...so no video and no sound...not bad so far.
    You cannot use safari to view YouTube, most videos are too new and have not been converted. Try using the YouTube app.

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I am using the yutube app


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    fixed my problem...Went into General settings...did a reset all settings....bam!!!! I have video and sound!!...luv you guys

 

 

Similar Threads

  1. Noob in trouble: apps stop working after Blackra1n jailbreak
    By wifeiphone in forum Blackra1n (3G(S) jailbreak)
    Replies: 6
    Last Post: 02-08-2010, 10:37 AM
  2. [1.1.3] YouTube Not Working
    By Kasakato in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 01-25-2008, 07:42 AM
  3. Trouble with Youtube
    By SpyHunter39 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 10-25-2007, 05:55 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 09-29-2007, 06:58 PM
  5. IS there any way to get youtube working?
    By mkoafo in forum General
    Replies: 30
    Last Post: 07-23-2007, 02:21 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:46 PM.
twitter, follow us!