Results 1 to 1 of 1
Discuss [1.1.1 OTB] [Problem] Searching... or Searching? at the General - Hackint0sh.org; Hi guys, I remember my iPhone used to display "Searching..." when it was rebooted but ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    187
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Question [1.1.1 OTB] [Problem] Searching... or Searching?

    Hi guys, I remember my iPhone used to display "Searching..." when it was rebooted but now it shows "Searching?"

    What does yours say?
    Last edited by JCMA90; 01-12-2008 at 09:20 PM.
    iPhone
    8GB
    FW 1.1.1 FTW!
    Carrier: Mx Telcel GSM
    México!
    Everything working!
    DON'T UPDATE TO 1.1.2... YET!



 

 

Similar Threads

  1. [Problem] Only "Searching...." after Ultrasnow
    By whispers in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 3
    Last Post: 08-14-2009, 04:13 PM
  2. Replies: 16
    Last Post: 07-07-2008, 05:58 AM
  3. Searching for 4GB iPhone
    By AlexIT in forum Flea Market
    Replies: 0
    Last Post: 04-22-2008, 12:02 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 03-15-2008, 10:56 PM
  5. [Help] I'm searching for Sendpics v. 0.1
    By johnnytn in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 3
    Last Post: 02-11-2008, 12:14 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:20 PM.
twitter, follow us!