Results 1 to 10 of 10
Discuss [1.1.1] Modem Firmware problem at the General - Hackint0sh.org; One of my friends has a modem firmware of 04.02.13_G and his firmware is 1.1.1. ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    20
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [1.1.1] Modem Firmware problem

    One of my friends has a modem firmware of 04.02.13_G and his firmware is 1.1.1.

    I'm pretty sure you specific type of firmware to use AnySim. Also when you put in his sim card. It wont get any bars.


    Any help would be great.



  2. #2
    Moderator Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    781
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    51

    Default

    Ok, you have 1.1.2 baseband and 1.1.1 firmware. You can do 2 things:
    -OktoPrep, upgrade to 1.1.2 and then unlock
    or
    -Downgrade baseband and then unlock

  3. #3
    Respected Professional Array Frisky Dingo's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    The States
    Posts
    506
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    32

    Default

    replace lockdown files or reactivate.
    8 GB iPhone 1.1.4 unlocked T-mobile USA.

  4. #4
    Moderator Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    781
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    51

    Default

    Quote Originally Posted by Frisky Dingo View Post
    replace lockdown files or reactivate.
    His phone baseband is 04.02.13_G and firmware 1.1.1. I thought 1.1.1 didn't work with this baseband...

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    20
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    So what do I do? Can anyone direct me to a guide or something?


  6. #6
    Board Hero Array

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Mustang Ridge, Texas, United States
    Posts
    1,169
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    65

    Default

    well hmm you could downgrade to 1.0.2 n use the 04.02.13 modem FW... it actually works..

    or do wht they said and get OkToPrep and upgrade to 1.1.2......

    BUT!!! if this is the first time youve been to 04.02.13 then you have to (on the 1.1.1 fw) unlock that modem with anySIM 1.2.1u
    if u need a step by step ill gladly type it out if you need it

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    20
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    email me at dritan2krc1@gmail.com

  8. #8
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Tucson, AZ
    Posts
    51
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    Downgrade the baseband?

    Just use the baseband downgrader from http://i.unlock.no

  9. #9
    Board Hero Array

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Mustang Ridge, Texas, United States
    Posts
    1,169
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    65

    Default

    yup you got it

  10. #10
    Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    64
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    I got this exact same, but addicionally, I got the 0049 IMEI issue.. I haven't been able to fix that

    I have tried downgrading the baseband but it doesn't work; ieraser doesn't erase anything

    I'm with 04.02.13_G, 1.0.2, 03.09_M3S2..

    What can I do??

    Please help me, I have helped people here before


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 04-07-2009, 05:57 PM
  2. Replies: 14
    Last Post: 02-17-2009, 07:33 PM
  3. Replies: 53
    Last Post: 04-06-2008, 06:56 AM
  4. [1.1.1 (1.0.2 OTB) ][Problem] WI-FI, ICCID, MODEM FIRMWARE blank
    By cisco_tech in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 01-23-2008, 06:10 PM
  5. Help!!Downgrading modem firmware problem 04.02.13_G
    By Adonius in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 12-21-2007, 12:50 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:39 PM.
twitter, follow us!