Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18
Discuss 1.1.1 and Installer.app at the General - Hackint0sh.org; Ok, so I just virginized my AnySim 1.0.2 iPhone and updated to 1.1.1, activated, jailbroke ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    50
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default 1.1.1 and Installer.app

    Ok, so I just virginized my AnySim 1.0.2 iPhone and updated to 1.1.1, activated, jailbroke and unlocked with the new AnySim 1.1. Ofcourse all the apps are gone from the springboard. I installed installer.app and what do I see? All the apps that I had on my 1.0.2 firmware still show as installed (under Uninstalled tab).

    Here's what I get:

    1. I tried to delete them, but not all of them do. I mean some of them would get deleted and then would appear on Springboard after reinstallation, but some of them won't uninstall, giving me a "Error during uninstall script execution".

    2. I also had the new 3.0b3 Installer.app installed while on 1.0.2 and now under the new 1.1.1 firmware it also show as being installed. When I try to reinstall it it says "No location defined in package"

    So what do I do? How do I get rid of the old apps, so I can reinstall them and do I get the installer.app?

    Thank you



  2. #2
    hak
    hak is offline
    Advanced Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Try using independence to re-install installer.app. I was in the same boat. What I did to solve the problem was to use Independence 1.2.4 to install the installer.app (removed from within the package) into my applications using the customize option. This was yesterday before 3.0 came out. But I was able to remove all the apps except one which gave me the same script error. Not all apps will work with 1.1.1, so we have to wait until they are updated.

  3. #3
    Senior Professional Array skanero's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Chile
    Posts
    252
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    i know that maybe this has been answered 1000000 times, but i can't find the installer.app anywhere, i'm on a 1.1.1 unlocked iphone and i want to install some thems on my iphone, where can i get it??
    PS: i'm not shure, but i have to get it inside the phone using independence right??
    Ci3 iMac - C2D Alum MacBook
    iPhone 4 (iOS 5)
    Currently studying engineering and developing iOS apps
    "Think or Drink" iOS Drinking Game: http://itunes.apple.com/us/app/think...4196?l=es&mt=8

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    115
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Quote Originally Posted by Gevor View Post
    Ok, so I just virginized my AnySim 1.0.2 iPhone and updated to 1.1.1, activated, jailbroke and unlocked with the new AnySim 1.1. Ofcourse all the apps are gone from the springboard. I installed installer.app and what do I see? All the apps that I had on my 1.0.2 firmware still show as installed (under Uninstalled tab).

    Here's what I get:

    1. I tried to delete them, but not all of them do. I mean some of them would get deleted and then would appear on Springboard after reinstallation, but some of them won't uninstall, giving me a "Error during uninstall script execution".

    2. I also had the new 3.0b3 Installer.app installed while on 1.0.2 and now under the new 1.1.1 firmware it also show as being installed. When I try to reinstall it it says "No location defined in package"

    So what do I do? How do I get rid of the old apps, so I can reinstall them and do I get the installer.app?

    Thank you
    I am in the same situation and really be greatful if someone more knowledgable could help...

  5. #5
    Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    50
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    Ok found a solution:

    You have to delete /var/root/Library/Installer folder, after that Installer "forgets" everything it downloaded and isntalled. Then launch installer.app, your list of apps will
    be blank, just hit refresh and it will update giving you the full list of apps. Also you will need to add again all the sources you added before.

    Hope this helps


  6. #6
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    115
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    I have a MAC activated (and unlocked) 1.1.1 and I have manually installed 'Installer' but it is not v3 (old UI and springboard icon), although when I go to the uninstall tab it says that it is "installer Version 3.0b3". It does give me the option to Install when I click on it but when I do so it says ' No Location defined in package!' and then nothing. If I press the 'update' tab and refresh it 'Refreshes sources' and 'Registering packages' but then nothing happens.

    In addition my 'space available' has dropped to 39.1MB.

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Haha, i have the same, where can i download the app to just ssh to the phone, not the program that will install it.. i just need the app to throw on the phone myself... I got 1.1.1 unlocked working w/ independence and threw on anySIM..


    i need link to get installer.app not the program to install it..

    the new version that is 3.beta

  8. #8
    Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    50
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by jimwilx1 View Post
    I have a MAC activated (and unlocked) 1.1.1 and I have manually installed 'Installer' but it is not v3 (old UI and springboard icon), although when I go to the uninstall tab it says that it is "installer Version 3.0b3". It does give me the option to Install when I click on it but when I do so it says ' No Location defined in package!' and then nothing. If I press the 'update' tab and refresh it 'Refreshes sources' and 'Registering packages' but then nothing happens.

    In addition my 'space available' has dropped to 39.1MB.
    Check my previous post (#5) it's all there. After you do that you will be given an option to update installer.app

  9. #9
    Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    50
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by cpostier View Post
    Haha, i have the same, where can i download the app to just ssh to the phone, not the program that will install it.. i just need the app to throw on the phone myself... I got 1.1.1 unlocked working w/ independence and threw on anySIM..


    i need link to get installer.app not the program to install it..

    the new version that is 3.beta
    Just download the installation program from Nullriver website, the assuming you're using a MAC right click on it and select "view contents" or something like that. You will see the actual installer.app inside that you can SSH to your phone or use iNdependence.

  10. #10
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    115
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Quote Originally Posted by Gevor View Post
    Check my previous post (#5) it's all there. After you do that you will be given an option to update installer.app
    Thanks Gevor... I tried what you suggested but everytime I attempted to delete the folder it said that it was unable to do so??


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Installer] How to edit installed apps on installer
    By abrasBR in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 4
    Last Post: 02-28-2008, 05:23 PM
  2. Youtube and Installer problem after 1.1.3 Jailbreak (via installer)
    By QuaCk QuaCk in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 02-10-2008, 04:42 PM
  3. [HELP Installer] Jailbreak installer stuck on source refresh
    By mechanixhorseman in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 02-04-2008, 09:08 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 01-30-2008, 01:52 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:44 PM.
twitter, follow us!