Results 1 to 4 of 4
Discuss [1.1.1] Anysim Unlocked, worked Fine, Lost Edge, Then Phone, Then Wifi at the General - Hackint0sh.org; I managed to unlock my iPhone and get it working with T-Mobile (NYC, US)... I ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Angry [1.1.1] Anysim Unlocked, worked Fine, Lost Edge, Then Phone, Then Wifi

    I managed to unlock my iPhone and get it working with T-Mobile (NYC, US)...

    I could never seem to get data working, but after speaking to T-Mobile it turned out that I had the wrong data plan. They switched it and everything was working... for about 5 hours.

    Then my data connection was lost... then my phone stopped receiving/making calls... then I lost wifi.

    T-Mobile customer service tried to help out... apparently they even called ATT to discuss, which naturally didnt work out.

    Anyone have any similar problems?

    Right now my phone does not call or receive calls, connect to wifi or via data connections.

    So, my REAL question is:

    What should I do to fix this?

    I am wondering about restoring... is it possible to restore the phone with out having to go through the whole process of jailbreaking/unlocking SIM, etc?

    Or do I have to basically virginize the phone and re-hack it from the beginning?

    ANY info you can provide would help, as I have searched for hours but found no concrete direction.

    Thanks!



  2. #2
    Senior Professional Array Pentium's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    My PC
    Posts
    360
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    25

    Default

    which iPhone FW u have and what the way u used to unlock you iPhone?
    iPhone 4 32G Black - iPad 2 64G Black
    Retired: iPhone 2G - iPhone 3G - iPhone 3GS - iPad

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Whoops, forgot to mention that.

    I have 1.1.1

    Ya know... apptapp installer, forget the exact process, but eventually... Anysim... new T-Mobile sim card... bingo, was working fine...
    Last edited by JamesBong; 01-09-2008 at 11:22 PM.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    So I have posted this question in other forums too... noone seems to know anything about it.

    That seems odd...

    what do you do if you run into a bunch of problems after unlocking your iPhone?

    Like HOW do you restore? Do you have to revirginize and complete entire unlock process again?

    Please help!

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 02-07-2008, 12:13 AM
  2. Unlocked with AnySIM.. worked... now "incorrect SIM"
    By Rab88 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 10-27-2007, 04:28 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 09-29-2007, 06:58 PM
  4. Phone unlocked just fine, but no service?
    By aarons6 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 90
    Last Post: 09-21-2007, 08:31 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 09-18-2007, 02:56 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:44 AM.
twitter, follow us!