Results 1 to 2 of 2
Discuss [1.1.1/1.1.2 (1.1.2) [Problem] [Not recognising o2 sim & jailbreak 1.1.2 problem] at the General - Hackint0sh.org; ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [1.1.1/1.1.2 (1.1.2) [Problem] [Not recognising o2 sim & jailbreak 1.1.2 problem]

    Hi
    I realise there are a lot of people out there that have problems with their
    Iphones and would like to get some help, which I why I really appreciate anyone who takes time to read and hopefully help me out with my problem.

    What I have:
    Iphone bought in the UK on o2
    04.02.13_g - Iím guessing version 1.1.2

    What Iíve done so far:
    Downgraded the firmware to 1.1.1 using a firmware file called
    iPhone1,1_1.1.1_3A109a_Restore.ipsw

    Iíve Jailbroken that firmware... works fine... except when I try to slot my PREPAID o2 Sim card in I get a dot in the upper left corner and 4 smaller dots after that. This stays there for a few minutes until the message 'No service' appears. If I try to dial a number I will get a message saying 'Call Failed'.

    The simcard I am using is a prepaid one which isnít activated yet so I cannot
    call out with it but I am supposed to activate it by calling '4444' so I guess I
    should at least be able to dial that number. I havenít got another phone
    unlocked to o2 so I canít try it to be sure but it shouldnít be a problem.

    When I slot the sim card which came with the phone into it, I get the same thing but thatís expected as itís not on contract or activated.

    Is there a separate 1.1.1 firmware for the US and the UK? If there is, is that
    what is causing my problem? Or can I only use an o2 sim on the 1.1.2 firmware?

    Thatís my first and main problem. The second is when I try to upgrade to 1.1.2 .

    I follow all the instructions and I donít have any issues on the way. When I get
    to the stage where the phone is being jailbroken and it restarts by itself (or
    some people tell you to reset it) ... it does... but it reboots with the lock
    and Iím back to square one again.


    The instructions Iím following are from
    http://uk.youtube.com/watch?v=zDN_wA...eature=related


    Iíve tried to repeat the whole procedure twice but I get the same result. At the
    moment my phone is 1.1.1 so that I can at least use the features... but still
    not the phone.

    As you can see Iím a bit of a noob but I still understand most of the technical
    terms.

    Please give me some advice if you can on what I should do.

    Again... any help is very much appreciated.

    Thanks

    Alex



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    third time lucky!! jailbreak now worked on 1.1.2.

    But im still getting the NO SERVICE message!

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 14
    Last Post: 02-16-2008, 01:11 PM
  2. jailbreak 11.2 problem
    By ami_nezzar in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 02-09-2008, 07:55 AM
  3. [1.1.3] problem with O2 sim after Jailbreak
    By matt2006 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 01-30-2008, 07:45 AM
  4. Problem with Jailbreak, Please help!
    By TATANKA in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 12-21-2007, 05:34 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:09 PM.
twitter, follow us!