Results 1 to 10 of 10
Discuss [Youtube] "This movie could not be played" at the Free Toolchain Software (Cydia App's) - Hackint0sh.org; 1.1.1 -> 1.1.2 -> Official 1.1.3. All works except I can't play Youtube movies anymore. ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Youtube] "This movie could not be played"

    1.1.1 -> 1.1.2 -> Official 1.1.3. All works except I can't play Youtube movies anymore. Can start the program, I don't get any errors, but when tapping a movie I get "This movie could not be played".

    Same movie seems to work on my friends 1.1.1 phone, so it's (probably) not that Youtube is upgrading something.

    Been scanning through forums but can't find any info or fixes for this. Could it be some certificate or something broken for me? If you have any ideas, please reply. Thanks!



  2. #2
    Senior Professional Array geircito's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    204
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    Add i.unlock.no to your sources.
    Install YouTube activation under Unlocking Tools, reboot iPhone, and you're set.
    iMac 24" * MacBook Pro 17" * iPod Classic 160Gb * iPhone 8Gb * iPhone 16Gb

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Isn't that for 1.1.1?

    Installing "YouTube activation" under Unlocking tools gives me the problem it's supposed to solve: "Cannot connect to YouTube". Uninstalling it makes my Youtube work again, but I get the above "This movie could not be played" instead.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Btw, I found a tip in another thread about installing a Youtube fix from SurrealNetworks repository, but that fix also only gave me "Cannot connect to Youtube".

    Uninstalling it made me able to connect again, but still the same message when I try to watch a movie clip.

  5. #5
    Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    73
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    If you connecting via Wifi, try to check whether you are going thru proxy or not.

    It happens to me last week, it used to be okay for me to access Youtube from iPhone via my proxy-ed wifi, then all of the sudden, it just responded with message 'Youtube not available'. After I took off the proxy on the iPhone, Youtube works fine.

    Something's changed in the Youtube's server, that somehow rejecting connection via proxy?
    Last edited by asae; 02-05-2008 at 09:34 AM.


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for your reply.

    5 minutes ago, I tried playing a movie in my Iphone and a work collegues Iphone. Both are updated the same way: 1.1.1 -> 1.1.2 -> 1.1.3. His Iphone played the movie (First one in the "Featured" section), but my phone did not. Both phones connected through Wifi (and also tried via Edge) the same way.

    Could it be that there's a difference of codecs? Certificates? Maybe I still have some old, or broken version of some file?

    Edit: I copied his files from /private/var/root/Library/Lockdown/, but still no luck.

    Any other files that could be connected to this problem?
    Last edited by andylann; 02-05-2008 at 05:38 PM.

  7. #7
    him
    him is offline
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I had the same problem.

    My iPhone was 1.1.1 OTB. Upgraded to 1.1.2. Then used Dev Team's method to upgrade to 1.1.3.

    Everything worked fine except for YouTube.

    I installed the "YouTube activation" and it works now!

  8. #8
    Senior Professional Array libertybenz2's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    New Jersey
    Posts
    253
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    26

    Default

    GUESS what?> you want the truth? ill give it to you lol

    ok i almost went crazy last night (its ok literally stayed up all night until my first class at 730), and i combined a couple of youtube fixes and activations from surrealnetworks, as well as everything, and it worked yay! restarted my fone and bam "video cannot be played"

    bet you cant guess what i did? lol i installed bigboss as a source and now i have his youtube web app, which is the same thing as the youtube app, only you dont need to activate and install three files and all that effort... im happy because now i have youtube, search and everything works (slow tho, but so is edge!)

    wen you think about it, for the amount it takes to watch a little clip on your iphone is not even worth it. PeaCe!

  9. #9
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    116
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    i just dont understand why it doesnt work i tried soo many different fixes and nothing works. sometimes i will get like this one video that will work and all others say error playing movie...SOMEONE PLEASE HELPPPP

  10. #10
    Senior Professional Array libertybenz2's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    New Jersey
    Posts
    253
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    26

    Default

    Quote Originally Posted by tmac9010 View Post
    i just dont understand why it doesnt work i tried soo many different fixes and nothing works. sometimes i will get like this one video that will work and all others say error playing movie...SOMEONE PLEASE HELPPPP
    DUDE DOWNLOAD BIGBOSS'S YOUTUBE WEB APP its the same thing, and use customize to hide the reg one lol believe me try it out on wifi IT IS THE SAME THING!!!

    i tried all those dif ones to, who cares lol like i got to a point (i was trying to watch the same vid, just using it as something to try) and like i found it so funny that the video would play with a certain combination of apps i had, but i was trying trial and error to see the exact app that was causing it to work and like it was wierd because (of course i would reboot after every try), and when i was like W.E. ILL KEEP THE FILES i installed them all again rebooted, and didnt work! lolol what is up with that? lol anyways, get the "youtube web app" . you wont regret it, and you dont have to download fixes, certificates, crack, smack.

    GiOcLoTz


 

 

Similar Threads

  1. "Unlock.app" can fix "no service","no wifi","IMEI 049.."
    By max9241 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 17
    Last Post: 11-11-2007, 04:12 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 11-01-2007, 11:44 PM
  3. Replies: 8
    Last Post: 10-19-2007, 01:10 PM
  4. Replies: 26
    Last Post: 09-24-2007, 03:29 AM
  5. youtube issue displaying "Today" top videos?
    By Niftyiphone in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 09-14-2007, 04:36 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:04 PM.
twitter, follow us!