Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 30
Discuss [YouTube] 1.1.3 Soft Upgraded, doesn't work at the Free Toolchain Software (Cydia App's) - Hackint0sh.org; Hi All, I updated my iPhone to 1.1.3 and everything works well after upgradation exception ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    15
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [YouTube] 1.1.3 Soft Upgraded, doesn't work

    Hi All,

    I updated my iPhone to 1.1.3 and everything works well after upgradation exception for YouTube. It says "cannot connect to YouTube". How to fix this issue?

    Thanks!



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    it seems everyone is experiencing this issue with dev teams 1.1.3 with many other problems.

  3. #3
    Amazingly Knowledgeable Array bezman's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Trinidad
    Posts
    796
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    54

    Default

    add i.unlock.no to installer sources - refresh sources

    run/install the youtube fix

  4. #4
    Senior Professional Array imvirus's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    143
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    I just finished updating and my youtube works fine. Now running 1.1.3 but I lost a lot of apps due not compatible with 1.1.3

  5. #5
    Senior Professional Array RiqTosh's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    The Bronx, NY
    Posts
    255
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    Quote Originally Posted by bezman View Post
    add i.unlock.no to installer sources - refresh sources

    run/install the youtube fix
    This worked! Thanks!


  6. #6
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    15
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by bezman View Post
    add i.unlock.no to installer sources - refresh sources

    run/install the youtube fix
    That fix does not work for me. It seems the fix is for 1.1.1 not for 1.1.3. I still got "cannot connect to YouTube" error.

  7. #7
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    130
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    Same here... cannot connect to you tube and i.unlock.no's fix doesn't work for me either...

    Any ideas?

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I used the 1.1.2 youtube fix. and it worked for me

  9. #9
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    15
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    This issue can be fixed through unzipping youtube.zip under /var/root directory. But an critical issue (can't save settings, edge setting gone) introduced for this fixing.

    Strange issue.

  10. #10
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by azam View Post
    I used the 1.1.2 youtube fix. and it worked for me
    where is the 1.1.2 fix for youtube ?


 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 01-28-2008, 03:38 PM
  2. [Locate Me] 1.1.3 Mac Soft Updated with Maps.app doesn't work
    By m021478 in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 1
    Last Post: 01-28-2008, 07:52 AM
  3. [1.1.2.OTB] Youtube doesn't work
    By samo in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 01-17-2008, 06:23 PM
  4. [1.1.1 OTB] Upgraded to 1.1.2 and doesn't work
    By roobarb in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 7
    Last Post: 01-15-2008, 11:10 AM
  5. Youtube doesn't work!!
    By henry in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 10-06-2007, 05:54 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:16 AM.
twitter, follow us!