Results 1 to 7 of 7
Discuss vt100 crashing? at the Free Toolchain Software (Cydia App's) - Hackint0sh.org; Term-vt100 is crashing whenever i type more then 2 letters and/or press enter. Anyone else ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    100
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default vt100 crashing?

    Term-vt100 is crashing whenever i type more then 2 letters and/or press enter. Anyone else have this problem? I installed MobileTerminal as a backup and that works fine, but i like vt100's option ring. I've tried uninstalling and reinstall through Installer.app. Any other suggestions?



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    same here... don't know what happend. worked fine before...

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Did you install dropbear SSH via independence and Open SSH via installer? There have been issues with that combination.

    Also, I'm assuming you have the BSD subsystem already installed.

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    yes, subsystem is installed.

    dropbear ssh is installed and openssh was installed, but deinstalled it (via installer.app).
    dropbear ssh ist unloaded due to battery drain (unload -w).

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Take a look at this thread:
    http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=7309

    Uninstalling may not be good enough for some reason.


  6. #6
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Same here... It worked perfectly until tonight. I have dropbear from independence installed (never installed openSSH), and unloaded. Now it crashes the phone (the only thing change was installing some new apps like iSwitcher). Any ideas except restoring and going with openSSH instead of dropbear?

    EDIT: I searched MMi and found the solution - reinstall BSD subsystem and restart the iPhone. Working great for now.
    Last edited by sacch; 09-24-2007 at 09:26 AM. Reason: found solution

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    works. thanks a lot.

 

 

Similar Threads

  1. [Term-VT100] password with 1.1.4
    By Mp3lll in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 2
    Last Post: 05-22-2008, 07:04 PM
  2. Term-vt100 Question?
    By inflame in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 7
    Last Post: 12-06-2007, 01:28 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 10-14-2007, 11:48 AM
  4. Term vt100 keeps crashing
    By friscoskid in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 10-07-2007, 08:39 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:00 AM.
twitter, follow us!