Results 1 to 6 of 6
Discuss [VNSea] connection problems at the Free Toolchain Software (Cydia App's) - Hackint0sh.org; I'm doing everything correct on the computer, but when i try to add the server ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [VNSea] connection problems

    I'm doing everything correct on the computer, but when i try to add the server info on my iphone, i also do everything correct by putting the IP address followed by the 5900 port, and the password, then clicking save...but after i click save, it doesn't show the desired name leaving me with no choice of connecting. i've tried this many times and still doesn't budge. any help?



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Same here, also saw another report on this issue on the VNsea bug report (google code)

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have exactly the same problem - no matter what server details I put in- clicking save just takes me back to a blank VNC servers page. Very strange and annoying - anyone find a fix?

  4. #4
    Professional Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    57
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    You have Unlocke/jailbroken/activated with iLiberty+ I assume.
    There was a version a few weeks back that had a bug in it that caused this. In newer versions this is now fixed.
    Either you do it all again with the latest version, or this(copied from iLiberty+'s own bug fixing blog):

    Manual Fix: If you don’t wanna install Installer again (with the new patched script), you may enter the following command in shell (through SSH or Term-vt100) to fix the issue manually:

    chown -R mobile:mobile /var/mobile/Library/Preferences

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for the advice - I have another question for you though - I have BSD sub installed and open SSH but don't seem to get an icon for it after installing - is that gone wrong somehow? I get a message saying loggin in will take 30 secs withkeys being generated after I install SSH and that's it back to the springboard and no icon.


  6. #6
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks theplague, it works exactly the way it should.

    bindy, I don't know exactly why it happened, but I just installed BossPrefs (or any other services-like apps) to switch SSH on and off

 

 

Similar Threads

  1. Internet Connection Problems
    By D A R K S 7 A R in forum Using Snow Leopard
    Replies: 0
    Last Post: 07-23-2010, 11:06 PM
  2. Having problems with my network connection
    By imafakee in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 01-31-2010, 05:54 PM
  3. [1.1.3] bluetooth connection problems
    By zetex in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 01-28-2008, 03:20 PM
  4. Problems with Vnsea
    By Tonyd in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 1
    Last Post: 11-10-2007, 10:14 AM
  5. winscp connection problems
    By Magicpie2007 in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-2007, 03:52 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:21 AM.
twitter, follow us!