Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 28
Discuss [term-vt100] can't login at the Free Toolchain Software (Cydia App's) - Hackint0sh.org; now that i got my 1.1.2OTB 3.9BL running 1.1.3 using dev team's jailbreak everything seems ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    35
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [term-vt100] can't login

    now that i got my 1.1.2OTB 3.9BL running 1.1.3 using dev team's jailbreak everything seems fine. i dont have any problems with passwords not beaing remembered or any other stuff reported here.
    BUT
    ive installed terminal app and when i run it, it asks for password (didnt do this on 1.1.2). ive tried several passes (root, alpine, my old ssh pass, etc) but they dont seem to work. when i type incorrect pass, it says "login incorrect" and asks for "login:" followed by "password:".
    i cant seem to login as root or any other user for that matter. reinstalling term-vt100 doesnt help either.

    did the alpine pass change? or is there a certain username that i have to login under?
    thanks in advance.



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    having the same problem, and I use the terminal app a lot so I'd appreciate any help on the matter

    cheers
    week 44 iPhone 1.1.1 otb Unlocked
    1.1.1 unlocked -> 1.1.2 unlocked with anysim1.1.2u

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    20
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    me 3 its asking me for a password!

    hmmmm

    Also, anyone noticed apps not saving settings? eg Funambol

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    this is just an uneducated guess, however i think it might have something to do with apps running under "mobile" instead of "root". however when sftp'ing onto the touch, root and alpine work just fine so...
    I hope a solution is discovered soon.

  5. #5
    Speedy Administrator Array n350z's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    United Kingdom
    Posts
    3,021
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Same here works with nate's jailbreak not with devs

    Ask for password when it opens then ask for login and you go round and round in circles

    if you ask me it must be related to mobile instead of root
    -
    Read the stickies and search the forum before posting!
    Did we solve your problem? +1 us above
    If you want to become a Hackint0sh supporter click here
    ----------
    Follow Hackint0sh Follow Me


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    all app run now with mobile privilegies, so terminal ask you for "mobile" pass, no root.
    anyone, the pass for root and mobile are the same "alpine"
    Last edited by Theliel; 01-27-2008 at 09:48 PM.

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Theliel View Post
    all app run now with mobile privilegies, so terminal ask you for "mobile" pass, no root.
    anyone, the pass for root and mobile are the same "alpine"
    alpine doesnt work when entered, even when using mobile as the "login"

  8. #8
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Germany
    Posts
    74
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    another question: Anyone else experiencing the problem that you cant delete what you wrote? when i click on backspace it just makes another space... happens with both, term-vt100 and TerminalV

  9. #9
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Same error here: terminal asking for a password and none works. Jailbreaked via installer with packet "1.1.3 Jailbreak DevTeam", reinstalling terminal doesnt work.

  10. #10
    Newbie Array Dharma's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hello.

    I am experiencing the same issue. On a jailbroken 1.1.3 iPhone with Dev Team release, I can't login into term-vt100 app.

    Regards.


 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Term-VT100 Keys
    By RobertMidd in forum iPod Touch 1G
    Replies: 0
    Last Post: 02-20-2008, 02:13 PM
  2. Terminal (Term-vt100) Su or Root Login
    By Dennis Nedry in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 8
    Last Post: 02-10-2008, 10:56 PM
  3. [1.1.3] ssh and term-vt100 not working
    By meblah in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 01-29-2008, 06:03 AM
  4. Term-vt100 Question?
    By inflame in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 7
    Last Post: 12-06-2007, 01:28 PM
  5. Term vt100 keeps crashing
    By friscoskid in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 10-07-2007, 08:39 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:20 AM.
twitter, follow us!