Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 25
Discuss [SpringBoard] crashes due its icon limit to 72 at the Free Toolchain Software (Cydia App's) - Hackint0sh.org; Originally Posted by betomxl 173 icons?? of what?! LOL I'm gonna guess 165 of them ...
  1. #11
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by betomxl View Post
    173 icons?? of what?!

    LOL

    I'm gonna guess 165 of them are silly, useless apps he's only launched once. :p


  2. #12
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    215
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default

    Quote Originally Posted by macdo View Post
    Hi All, @ 1st is interesting how you solved your problem, but I can't understand why you don't have installed Summerboard?

    Z00L: How haveyou insalled NateTrues SSH-Kit for dropbear?
    I've installed OpenSSH, but I've it turned off and through Services I turn it on when I need to.

    Thanks & Happy New Year!
    Hi. I don't install SummerBoard because SummerBoard sucks really bad (for me at least). I don't like applications messing with my system files without my knowledge.
    And yes i still have themes and a modded Springboard to fit my visual mood

    To install NateTrues SSHKit just follow his tutorial, nothing to it:
    http://cre.ations.net/blog/post/howt...on-your-iphone

    1 Download the zip
    2 Extract
    3 Run sshify-windows.bat and follow the instructions carefully.

    Easy and Done.

    P.S. For me, the problem seems at the moment, to be related with Colloquy, every time i install it (via installer.app ou manual) it crashes my SpringBoard.
    I need to run more tests and i'll keep you guys updated.

  3. #13
    cat
    cat is offline
    Saw Butter 01 Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi, i'm having since this mornin the prob mentioned above, infinite loop, stuck@ apple logo..
    can log onto using ssh, ipod touch mount on afp for 6 minutes and then reboot..
    when i try to launch installer.app manually using ./Installer.app & it says
    ./Installer.app &
    zsh: permission denied: ./Installer.app
    [2] 299
    [1] - exit 126 ./ Installer.app
    [2] + exit 126 ./Installer.app
    #
    so i'm stuck here.. any idea ?
    here's the permissions for my installer
    drwxr-xr-x 3 root wheel 850 Nov 24 10:39 Installer.app
    ...
    Last edited by cat; 01-04-2008 at 11:31 AM.

  4. #14
    Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    54
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by cat View Post
    Hi, i'm having since this mornin the prob mentioned above, infinite loop, stuck@ apple logo..
    can log onto using ssh, ipod touch mount on afp for 6 minutes and then reboot..
    when i try to launch installer.app manually using ./Installer.app & it says
    ./Installer.app &
    zsh: permission denied: ./Installer.app
    [2] 299
    [1] - exit 126 ./ Installer.app
    [2] + exit 126 ./Installer.app
    #
    so i'm stuck here.. any idea ?
    here's the permissions for my installer
    drwxr-xr-x 3 root wheel 850 Nov 24 10:39 Installer.app
    ...
    I had a similar problem, Installer wouldn't start properly. I just used SFTP to delete several apps, then restarted and everything was fine. It's a good idea to go back to Installer and uninstall the apps you deleted manually...

    My limit appears to be 84 icons. It doesn't matter if I hide some using Customize, every app that is installed counts towards the 84 icon limit.

  5. #15
    Former Bender
    Guest

    Default

    Cat:

    You should type this instead.

    cd /Applications/Installer.app/
    ./Installer


  6. #16
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    65
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by Z00L View Post
    LoL

    i'm not laughing at you or at your problem...i'm laughing with you

    Yesterday i had exactly the same problem...and worse..i had SSH Off

    Had to install NateTrues SSH-Kit for dropbear use.

    Including the Official icons i have atm 76 icons on SpringBoard, don't know if the limit is exactly the problem, but i solved it by replacing the entire SpringBoard.app folder with a fresh one directly from the decrypted 1.1.1 image.

    Now i'm happy again
    Hi, just want to ask:

    How to mount the decryted 1.1.1 image ? I have searched but only found the way to mount 1.0.2 ramdisk. Is this the same method/command to mount the decrypted 1.1.1 image ?

    Thanks

  7. #17
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    215
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default

    Quote Originally Posted by rickysuper View Post
    Hi, just want to ask:

    How to mount the decryted 1.1.1 image ? I have searched but only found the way to mount 1.0.2 ramdisk. Is this the same method/command to mount the decrypted 1.1.1 image ?

    Thanks
    To mount the image on Windows, just use Transmac or MacDrive software applications.

  8. #18
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    65
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by Z00L View Post
    To mount the image on Windows, just use Transmac or MacDrive software applications.
    I am using Mac. I unzipped the 1.1.1 firmware and found 3 image inside.

    When double click mounting the images, 1 of them needs pass key and 2 of them are unrecognized.....

    How to decrypt the image ?

    Thanks

    Edited:

    Found the decrypt and the image mount method using search.......

    Thanks
    Last edited by rickysuper; 01-14-2008 at 08:04 PM.

  9. #19
    Advanced Array flopethedope's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by betomxl View Post
    173 icons?? of what?!
    All kinds of stuff. Games, tools, etc.

    Quote Originally Posted by Fofer View Post
    LOL

    I'm gonna guess 165 of them are silly, useless apps he's only launched once. :p
    Some of them like the app-a-day things, yes, but for the most part I use everything I have. I kill time on break at work playing with toys and games, and I rather enjoy modding my phone with all the tools available. If you've got 8 gigs of space on a PHONE, why not? Plus it makes my girlfriend jealous with her helio.


  10. #20
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I also had the hang on the Apple Logo/Endless reboot issue.
    One day after restoring my iPhone again with v1.1.4, cracking with (iLiberty+), installing lots of applications (using Categories because i read about the 72..80 applications limitation), my iPhone crashed again!
    It just would not boot up and stay on the Apple-Logo (vibrating 2 times, 3 times etc), and than reboot after about 6 minutes.
    (The only difference is that it now did not show the turning-progression icon/star.)

    So, the Categories program did get rid of lots of icons on the SpringBoard, but it seemed it was not the needed solution!

    After some google-ing and trying some stuff i finally found the cause and the solution.
    SSH-ing into the iPhone, i just moved (the symbolink) /Applications to /App and my phone booted with an 100% empty SpringBoard (except all WebApps).
    After that i found with some trial and error that the problem is releated with the number of files/applications/directories in /Applications (or /var/Applications if moved).

    Method:
    * ssh/winSCP into your iPhone
    * (move /App back to /Applications if you did this)
    * I made a temporary directory in /Applications and moved my last installed applications in it.
    * made sure the number of files are below 80 (ls|wc -l)
    * "reboot" and all was ok!

    Later i reread about the 80-application limitation and found the Solution to installing more Apps
    (http://www.hackint0sh.org/forum/show...m+applications)

    Solution:
    * Installed SummerBoard 2.3
    * Rebooted, and made sure SummerBoard was running
    * moved the application(directorie)s back from my temporary-directory to /Applications
    * rebooted again (to check if all is ok)

    I now have 85 applications/files in /Application and all works fine. I did not even have to re-install any application.

    Later i found out that my problem allready was listed by sling3 ((http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=21110)
    He describes the situation very well, and gives a solution. Only this solution on fixing it is a lot easier, and
    no deleting/reinstalling of any applications!


 

 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Springboard crashes after UltraSnow 1.2
    By kbk_75 in forum iOS 4.x (iPhone OS 4.x)
    Replies: 3
    Last Post: 03-26-2011, 07:50 AM
  2. [2.0][SpringBoard] Apps Limit ?
    By x98car in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 4
    Last Post: 12-09-2008, 04:51 PM
  3. 144+5 Icon Limit
    By lordofdaflies in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 10-12-2008, 07:03 AM
  4. [Springboard] Installed Applications Limit?
    By s0346944 in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 16
    Last Post: 05-25-2008, 11:58 PM
  5. [Springboard] Any workaround for the icons limit ?
    By lordofdaflies in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 4
    Last Post: 05-07-2008, 04:23 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:18 PM.
twitter, follow us!