Page 5 of 17 FirstFirst 123456789101112131415 ... LastLast
Results 41 to 50 of 166
Discuss [Solution] Fix Installer v3.1 "Package download failed " & permissions errors at the Free Toolchain Software (Cydia App's) - Hackint0sh.org; If youre having issues after you install the fix on iclarified, are you on 1.1.4 ...
  1. #41
    Jedi Admin Array

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    sao paulo, brasil
    Posts
    1,242
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    If youre having issues after you install the fix on iclarified,

    are you on 1.1.4 and are you on 3.1 installer?

    N41
    MSN/AIM? PM me
    If you want to become a Hackint0sh supporter click here.
    I DO READ PM's

    "Just because I'm losing
    Doesn't mean I'm lost
    Doesn't mean I'll stop
    Doesn't mean I will cross

    Just because I'm hurting
    Doesn't mean I'm hurt
    Doesn't mean I didn't get what I deserve
    No better and no worse "


  2. #42
    Former Bender
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by seseberg View Post
    chmod -R 755 Installer.app
    dyld: Library not loaded: /usr/local/arm-apple-darwin/lib/libgcc_s.1.dylib
    Referenced from: /bin/chmod
    Reason: image not found
    zsh: trace trap chmod -R 755 Installer.app

    i get this when i try to chmod installer, please help
    Looks like a BSD Subsystem issue, try to reinstall it.

  3. #43
    Former Bender
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by trotamundos View Post
    ive had a loss of audio after applying the fix, a restar solved it.

    dunno.

    i hope this works, cos the commands from Xian work only temporarily, after a while the permisions stuff happens again.

    thanks
    The audio loss has nothing to do with the commands, they are just changing the permissions/ownership and deleting 2 folders.

    If it works temporarily you probably have a problem with your filesystem permissions.
    Also make sure that if you have moved you Applications folder it is in /private/var/root and not mobile, otherwise it won't work correctly.

    I've got a crash-test iTouch and this method works flawlessly.

    iTouch - 1.1.4 - PwnageTool - BSD Subsystem - Applications folder moved to /private/var/root
    Last edited by Former Bender; 05-16-2008 at 07:35 AM.

  4. #44
    seseberg
    Guest

    Default Yes,

    1.1.4, 3.1 installer

  5. #45
    seseberg
    Guest

    Default

    i tried reinstalling BSD, i get an error... Please help


  6. #46
    Advanced Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    39
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by slevytam View Post
    Hey guys,

    I posted XianLi's fix as an Installer source. Its called "Installer Fix (3.1)". The installer source is http://installer.iClarified.com. And a tutorial is here: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1132 if you need it...

    Good luck and don't forget to thank XianLi!

    slevytam
    This fix only made my problem worse, now i can't even uninstall any app because of thr "package download failed" error.

    What should I do now?, i'm in 1.1.3

  7. #47
    seseberg
    Guest

    Default

    Dude, i get an error when trying to install your installer fix, main script execution failed... Help

  8. #48
    Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    97
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Quote Originally Posted by seseberg View Post
    Dude, i get an error when trying to install your installer fix, main script execution failed... Help
    SSH first and use the script in the first post by Xiam, after apply the patch, it worked for me.

  9. #49
    Former Bender
    Guest

    Default

    I tested the iClarified fix and it works exactly like the manual method.

    Try the manual method (1st post in this thread).

    I think you guys have been moving the Applications folder to mobile, that's why it doesn't work.

  10. #50
    seseberg
    Guest

    Default dude

    i get stuck at chmodding installer..... read the upper posts...


 

 

Similar Threads

  1. [Installer] "Package download failed" on unlocked 1.1.3
    By lakshi in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 21
    Last Post: 03-02-2008, 05:35 PM
  2. [Installer] "Package download failed" on unlocked 1.1.3
    By lakshi in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 17
    Last Post: 03-02-2008, 01:42 PM
  3. [Installer] "Package download failed" while updating
    By nassir in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 7
    Last Post: 02-09-2008, 09:08 AM
  4. [Installer] "Package download failed" while updating
    By nassir in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 4
    Last Post: 02-02-2008, 03:54 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:43 PM.
twitter, follow us!