Page 10 of 17 FirstFirst 1234567891011121314151617 LastLast
Results 91 to 100 of 166
Discuss [Solution] Fix Installer v3.1 "Package download failed " & permissions errors at the Free Toolchain Software (Cydia App's) - Hackint0sh.org; Originally Posted by XianLi Do you have Term-VT100 installed ? Do you have Boss-prefs installed ...
  1. #91
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by XianLi View Post
    Do you have Term-VT100 installed ?
    Do you have Boss-prefs installed ?

    What is your computer's system ?
    Yes i have Term-VT100 installed but it doesent let me login, i put login and password but it just keeps telling me to put it in again.
    Yes i have Boss-prefs installed, i have tried to "fix" the permissions thing with it if that is what you mean and yes i turn SSH on when im trying to login to it.
    Im on windows xp.

    It might me usefull to know that i jailbroke and unlocked with iplus but it failed to install installer app so i jailbroke with ziphone again to get installer on the phone.
    Last edited by mollaie; 05-19-2008 at 07:17 PM.


  2. #92
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    49
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by XianLi View Post
    Before making any assumptions based on your ignorance, read the first post commands and tell me where it kills anything ?

    The fix only delete 2 folders (temp and caches own by Installer only) and change the permissions/ownership of Installer.app

    You have probably installed BSD with a buggy Installer and the fix has just revealed this.

    Read the previous posts, many user are having issues with BSD because chmod and chown dependencies permissions (Dynamic libraries) are not correctly setup and symlinked.

    So before accusing the Installer fix, please read and learn a little about BSD commands and the Terminal.
    i can't even enter those commands in the first post. it won't let me in via ssh/putty and in term-vt100 (on the phone) i can't enter anything. the only thing thing term-vt100 says is
    "last login: Mon May 19 15:20:38 on ttyp0
    dyld: Library not loaded: libarmfp.dylib
    Referenced from: /bin/sh
    Reason: image not found
    [Process completed]"
    and it won't let me type anything....

  3. #93
    Former Bender
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by SpyHunter39 View Post
    i can't even enter those commands in the first post. it won't let me in via ssh/putty and in term-vt100 (on the phone) i can't enter anything. the only thing thing term-vt100 says is
    "last login: Mon May 19 15:20:38 on ttyp0
    dyld: Library not loaded: libarmfp.dylib
    Referenced from: /bin/sh
    Reason: image not found
    [Process completed]"
    and it won't let me type anything....
    Unfortunately, your BSD Subsystem is broken, that's why you get the infamous "dyld: Library not loaded: libarmfp.dylib" error.

    This Dynamic Library doesn't load because it has not the right permissions/ownership.

    In your situation a restore is the only solution, except if Installer accepts to install the SUID and Terminal Fix, but i highly doubt it will.

  4. #94
    Board Hero Array lordofdaflies's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    INDIA
    Posts
    1,134
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    76

    Default

    NEW SOLUTION Update to 3.11
    MacBook Pro OS X SNOW Leopard
    iPhone 4 16GB iOS 4.2
    iPad WiFi 64GB iOS 4.2
    BlackBerry Curve 3G (9300)

  5. #95
    Former Bender
    Guest

    Default

    If your 3.1 is broken, updating to 3.11 won't solve the problem (lucky if you can update)


  6. #96
    Amazingly Knowledgeable Array DJ McG's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    United States
    Posts
    809
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    59

    Default

    My installer just crashes whenever I try to install something, I tried the fix but it didnt work, I also tried changing the permissions. Nothig worked, any idea?


    iPhone "2G" - 3.1.3 - Jailbroken + iPhoDroid
    iPhone 4 - 4.0.2 - Not jailbroken (yet)


  7. #97
    Former Bender
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by DJ McG View Post
    I also tried changing the permissions. Nothig worked, any idea?
    Nothing worked ? Can you explain me what error you get when changing the permissions ?

  8. #98
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by mollaie View Post
    Yes i have Term-VT100 installed but it doesent let me login, i put login and password but it just keeps telling me to put it in again.
    Yes i have Boss-prefs installed, i have tried to "fix" the permissions thing with it if that is what you mean and yes i turn SSH on when im trying to login to it.
    Im on windows xp.

    It might me usefull to know that i jailbroke and unlocked with iplus but it failed to install installer app so i jailbroke with ziphone again to get installer on the phone.
    i dont know anything about ssh and that sort of things and commands, but i have the same libarmfp.dylib issue... what i did is using Cyberduck (osx) or winscp (win) i went to /usr/lib/ and rename the old libarmfp.dylib and upload one i had from another iphone. After that ssh started working again so i could change the permisions by chmod 755 /usr/lib/libarmfp.dylib after that the iphone survived. Anyway i cant still update to installer 3.11 and i do not install xianli patch because in installer is says "MODIFIYING DO NOT INSTALL" probably after that message dissapears i will try it but at least i avoid restoring.
    By the way while connecting via sftp user:root pass:alpine

    if you want i may mail you the libarmfp.dylib i used...

    best!

  9. #99
    Former Bender
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by npetru View Post
    if you want i may mail you the libarmfp.dylib i used...

    best!
    You don't need to send it, just follow the instructions in the post #68 page 7 of this thread.

  10. #100
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    65
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by SpyHunter39 View Post
    i can't even enter those commands in the first post. it won't let me in via ssh/putty and in term-vt100 (on the phone) i can't enter anything. the only thing thing term-vt100 says is
    "last login: Mon May 19 15:20:38 on ttyp0
    dyld: Library not loaded: libarmfp.dylib
    Referenced from: /bin/sh
    Reason: image not found
    [Process completed]"
    and it won't let me type anything....
    I had the same problems as yours before. Broken SSH, Terminal can't execute, BSD System Package install failed.....after installed the 'installer 3.1 fix'.

    Fortunately, I can install the AFP with Bonjour from the CopyCoders repos and activate the AFP. Later on I replaced the chown and chmod and libarmfp.dylib via AFP and everything back to normal. Today I can update the installer to 3.1.1 without any problems.

    Hope can help.

    PS: I tried to run 3 times 'Installer 3.1 fix' afterwards from the iClarified repos for testing, and it corrupts the libarmfp.dylib each time after installing the fix (it changed to symbolic link with correct permissions but can't point to the original file) ! I had to replace from the real file via AFP to fix the problem.


 

 

Similar Threads

  1. [Installer] "Package download failed" on unlocked 1.1.3
    By lakshi in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 21
    Last Post: 03-02-2008, 05:35 PM
  2. [Installer] "Package download failed" on unlocked 1.1.3
    By lakshi in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 17
    Last Post: 03-02-2008, 01:42 PM
  3. [Installer] "Package download failed" while updating
    By nassir in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 7
    Last Post: 02-09-2008, 09:08 AM
  4. [Installer] "Package download failed" while updating
    By nassir in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 4
    Last Post: 02-02-2008, 03:54 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:29 AM.
twitter, follow us!