Results 1 to 2 of 2
Discuss My Installer 4.0 keeps getting "Error: Bad URL" at the Free Toolchain Software (Cydia App's) - Hackint0sh.org; I searched all over hackintosh but cant seem to get the answer, I cant seem ...
  1. #1
    Advanced Array awsmori's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default My Installer 4.0 keeps getting "Error: Bad URL"

    I searched all over hackintosh but cant seem to get the answer, I cant seem to install anything on my installer, whenver i install something, a error always occurs, im pretty sure its because i need to install the update Installer prompts me to install. but whenver i try it gives me "Error: Bad URL" how do i fix this?



  2. #2
    Young Padawan Array duck9000's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    The Outer Rim
    Posts
    2,461
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    149

    Default

    Writing the right URL or trying later, IMHO.
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation, please click here **.

 

 

Similar Threads

  1. [Installer] "main script execution failed" error on 1.1.4
    By kdeleon08 in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 11
    Last Post: 06-27-2008, 05:12 AM
  2. [installer] can't fix the "main script error"
    By bootleg in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 03-04-2008, 03:46 AM
  3. Replies: 8
    Last Post: 01-11-2008, 03:13 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:51 PM.
twitter, follow us!