Results 1 to 9 of 9
Discuss [MobileSafari][Solved] Doesn't login on Linksys WRT54G router at the Free Toolchain Software (Cydia App's) - Hackint0sh.org; I have a Linksys WRT54G V8 with the latest FW and when ever i try ...
  1. #1
    Board Hero Array jsalva's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,173
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    71

    Default [MobileSafari][Solved] Doesn't login on Linksys WRT54G router

    I have a Linksys WRT54G V8 with the latest FW and when ever i try to enter the configuration page from my iphone (198.168.1.1) it asks me for the password i type it but the page never comes out, it just stays on the page i was visiting before.

    Can anyone confirm if you can open Linksys WRT54G configuration page with the safari on your iphone?

    I used to have an 8GB 1.0.2 OTB and was not able to doit with that one either.

    Any help is apreciated

    Thanks



  2. #2
    Former Bender
    Guest

    Default

    Looks like MobileSafari is not compatible with the webadmin interface of your Router.

    If you feel comfortable with SSH, you can also change settings in the Router this way.

  3. #3
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    65
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by jsalva View Post
    I have a Linksys WRT54G V8 with the latest FW and when ever i try to enter the configuration page from my iphone (198.168.1.1) it asks me for the password i type it but the page never comes out, it just stays on the page i was visiting before.

    Can anyone confirm if you can open Linksys WRT54G configuration page with the safari on your iphone?

    I used to have an 8GB 1.0.2 OTB and was not able to doit with that one either.

    Any help is apreciated

    Thanks
    I got WRT54G and with no problem when login to the configuration page.

    May be you can try some simple characters with the login name and password without special characters or symbol.

    iPhone with 1.1.4 FW with no Safari plugin installed.

    hope can help

  4. #4
    Former Bender
    Guest

    Default

    what's your router's Firmware version ?

    Maybe he has the Saving Cookies issue ?

  5. #5
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    54
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    I can also confirm that the WRT54G's configuration page opens fine on the iPhone. I have v7.0 of the router (the only fucking version incompatible with DD-WRT).

    iPhone 1.1.4 - Pwned.

    Quote Originally Posted by XianLi View Post
    what's your router's Firmware version ?

    Maybe he has the Saving Cookies issue ?
    Vote up if I helped. Much appreciated.


  6. #6
    Professional Array Cekle's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    California, USA
    Posts
    88
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    I encountered this issue on my router when either the username or password are not set (AKA. Null value)

    The iPhone interprets this as cancelling, and does not send a null field. What you have to do is put a single space in the username or password spot, depending on which is blank.

    If that's not you problem, I can't help. Sorry!
    Professional Unprofessional.

  7. #7
    Board Hero Array jsalva's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,173
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    71

    Default

    Quote Originally Posted by Cekle View Post
    I encountered this issue on my router when either the username or password are not set (AKA. Null value)

    The iPhone interprets this as cancelling, and does not send a null field. What you have to do is put a single space in the username or password spot, depending on which is blank.

    If that's not you problem, I can't help. Sorry!
    Thanks Cekle, This worked for me, in my case the user name was NULL so i just added a space on the login screen to my user name and that was it, it worked !!!!

    thanks everyone for your help

  8. #8
    Former Bender
    Guest

    Default

    Thanks Cekle, that's a good trick

  9. #9
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    54
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    Nicely caught. Voted you up for it.


    Quote Originally Posted by Cekle View Post
    I encountered this issue on my router when either the username or password are not set (AKA. Null value)

    The iPhone interprets this as cancelling, and does not send a null field. What you have to do is put a single space in the username or password spot, depending on which is blank.

    If that's not you problem, I can't help. Sorry!
    Vote up if I helped. Much appreciated.

 

 

Similar Threads

  1. MacNN: Cisco offers Linksys 802.11n router with Linux
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 06-23-2009, 04:20 PM
  2. MacNN: Simultaneous dual-N-band Linksys WRT610N Wi-Fi router
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 07-03-2008, 07:20 AM
  3. [MobileSafari][Solved] doesn't apply Cookies
    By The Maestro in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 3
    Last Post: 07-01-2008, 07:05 AM
  4. Replies: 7
    Last Post: 01-04-2008, 07:24 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:48 PM.
twitter, follow us!