Results 1 to 5 of 5
Discuss Lost Sound In Some Apps at the Free Toolchain Software (Cydia App's) - Hackint0sh.org; I seem to have lost sound output in some applications iLog - no sound alerts ...
  1. #1
    Senior Professional Array Count de Monet's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    140
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default Lost Sound In Some Apps

    I seem to have lost sound output in some applications

    iLog - no sound alerts even though sound notification is turned on

    Iphone Video Recorder - No sound on movie playback apart from a short 'click' at the beginning of playback


    The phone is a first gen running v1.1.2 with FW 04.02.13_G ZiPhoned

    I have no problems making or receiving phone calls. Sound playback using Safari and Youtube is also OK

    This started a few days after I installed Iphone Video Recorder

    Any help would be appreciated


    The Count
    Last edited by Count de Monet; 09-18-2008 at 09:26 AM.
    um........is not an answer



  2. #2
    Board Hero Array lordofdaflies's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    INDIA
    Posts
    1,134
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    76

    Default

    some apps have volume control
    use the physical volume button to chek if the volume is full

    aslo many apps dont play sound when in silent mode
    MacBook Pro OS X SNOW Leopard
    iPhone 4 16GB iOS 4.2
    iPad WiFi 64GB iOS 4.2
    BlackBerry Curve 3G (9300)

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I had the same problem
    I uninstalled the Volume Boost package and it's working fine now.

  4. #4
    Senior Professional Array TJ2K7's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    UK
    Posts
    498
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    39

    Default

    Sometimes i loose sound but i just play a song from the ipod and it works again.

    UK Pwned 3.0 iPhone. Successfully connected to the Orange UK Network.

    If I helped please give a thumbs up , Thanks (Leave your username and I'll try to give you a thumbs up back)

    Hackintosh finally working, thanks to icchansan - Want Mac on your PC ? Start by reading this FAQ

    REMEMBER
    ; SOME PEOPLE ARE LIKE SLINKIES, TOTALLY POINTLESS BUT FUN TO PUSH DOWN THE STAIRS!



  5. #5
    Senior Professional Array Ad1tya's Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Mumbai, India.
    Posts
    226
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    18

    Default

    Itll get fixed if you pop the headphones in and out a couple of times as well.

    Also, why is that phone still on 1.1.2? I mean, 1.1.2?.. Seriously?..


 

 

Similar Threads

  1. Sluggish data entry and lost sound for apps
    By Yeti in forum iPhone 3GS
    Replies: 0
    Last Post: 03-31-2010, 07:50 AM
  2. [1.1.4] Sound lost after using VNotes!
    By jashsayani in forum General
    Replies: 7
    Last Post: 03-28-2008, 05:56 PM
  3. Lost Sound (HELP!)
    By MrRigby in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 11-27-2007, 12:43 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 10-22-2007, 02:08 PM
  5. My iPhone has lost all sound?
    By AiMzor in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 08-29-2007, 08:12 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:28 AM.
twitter, follow us!