Results 1 to 8 of 8
Discuss [iTunes Store] Is there a fix for preview not working after NT's 1.1.3 JB? at the Free Toolchain Software (Cydia App's) - Hackint0sh.org; I soft upgraded from 1.1.1 JB using NT's method a couple of days ago. I ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    175
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default [iTunes Store] Is there a fix for preview not working after NT's 1.1.3 JB?

    I soft upgraded from 1.1.1 JB using NT's method a couple of days ago. I just realized that my iTunes Store preview does not work. I noticed that other people have the same problem. I don't have any other network issue, as far as I can tell (mail is fine, I have multiple accounts and they all work well). Is there any fix for this problem?

    Thanks



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    88
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    did u update from 1.11 to 1.13? if so then if u really wanna fix it i heard sumwhere u have to go from 1.12 to 1.13 for itunes music store to work.

    so if u really wanna fix then u should downgrade to 1.11 jailbreak/oktoprep->1.12 jailbreak and softupdate->1.13

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    175
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by 360boi View Post
    did u update from 1.11 to 1.13? if so then if u really wanna fix it i heard sumwhere u have to go from 1.12 to 1.13 for itunes music store to work.

    so if u really wanna fix then u should downgrade to 1.11 jailbreak/oktoprep->1.12 jailbreak and softupdate->1.13
    I did upgrade from 1.1.1. That was the appealing feature of Nate's JB, did not have to do the whole oktopre>1.1.2>jailbreak process

    However, the rest of the iTunes Store seems working fine. I have not tried to buy a song from it since I upgraded, but I can connect and browse music. Preview does not work though

    One more funny thing: I can play songs I bought, but there is one song I can't play. It's the only song a bought from a previous iPhone. Early in November my previous iPhone broke and Apple replaced it. I have been able to play that song on the new iPhone until I did Nate's soft upgrade. Now I can't. Why?

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    212
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    17

    Default

    Exactly the same problem! I bought a song to test and this is what happens when i go to play:

    Lets say the bought song is song a

    Press play on song a
    Timer (on the song) stays at 0
    Press pause
    Timer jumps to 1 second (no sound)
    Go to play ANY other song
    Same problem as song a
    Play another song
    Timer goes along but no sound
    Skip to beginning of that song
    Everything works again (except song a)

    I will buy another song from iTunes and test that as well.

    I am using Nates by the way.

  5. #5
    Advanced Array

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    34
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I used Nates JB and my Itunes store is working 100% but I have a legit ATT Iphone plan and I installed virgin lockdown file and let Itunes activate my Iphone. Everything is working on my Iphone with needing to use any of the fixes like for e-mail, stock ring tones, etc.

    I have a felling Itunes store is just like new Google Maps which require baseband 04.03.13_G and a proper 1.1.3 lockdown file.


  6. #6
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    175
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by Scape-Server View Post
    Exactly the same problem! I bought a song to test and this is what happens when i go to play:

    Lets say the bought song is song a

    Press play on song a
    Timer (on the song) stays at 0
    Press pause
    Timer jumps to 1 second (no sound)
    Go to play ANY other song
    Same problem as song a
    Play another song
    Timer goes along but no sound
    Skip to beginning of that song
    Everything works again (except song a)

    I am using Nates by the way.
    I am having the same problem. But it gets worse: I just realized that I can't play songs I bought from iTunes store and synced from my laptop to my iPhone. Up to now, I thought Nate's and Dev Team's upgrade were similar, but I now can see why people (at least those still having 1.1.1 JB) should not use Nate's.

    We need somebody to work on a fix for this annoying problem.

  7. #7
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    175
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by dolmar View Post
    I used Nates JB and my Itunes store is working 100% but I have a legit ATT Iphone plan and I installed virgin lockdown file and let Itunes activate my Iphone. Everything is working on my Iphone with needing to use any of the fixes like for e-mail, stock ring tones, etc.

    I have a felling Itunes store is just like new Google Maps which require baseband 04.03.13_G and a proper 1.1.3 lockdown file.
    I also have a legit ATT plane. It would be great if what u did would fix my problem. Can u tell me exactly what u did? Where did u get the virgin lockdown file and how u installed it? And what u mean with 'let itunes activate my iphone'? wasn't your iphone activated already?

    I would really appreciate a detailed answer so that I can fix this problem

    THANKS A LOT

  8. #8
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    52
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    I'm having the same issue. Even songs purchased over Wifi on my iPhone's iTunes Store app won't play. Songs that will play on all of my authorized computers and AppleTV won't play on the iPhone either. Think I might just go back to 1.1.2 in the meantime.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 02-05-2010, 04:10 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 02-04-2010, 02:20 PM
  3. MacNN: iTunes Preview adds web component to shared Store links
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 11-13-2009, 05:00 PM
  4. App Store and iTunes Store Not Working now!
    By promatchrcr in forum purplera1n (3GS jailbreak)
    Replies: 1
    Last Post: 07-11-2009, 06:10 AM
  5. itunes store not working in 1.1.1
    By mjban in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 6
    Last Post: 10-20-2007, 02:24 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:47 AM.
twitter, follow us!