Results 1 to 9 of 9
Discuss [Installer][SOLVED] bug on V3.0 with 1.1.3 at the Free Toolchain Software (Cydia App's) - Hackint0sh.org; Hi, I'm not really sure if this is the place to post it, but heck ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Installer][SOLVED] bug on V3.0 with 1.1.3

    Hi, I'm not really sure if this is the place to post it, but heck

    I updated the installer yesterday out of the beta, and now 5 mins ago, I wanted to install a few things, and after downloading and extracting the package, the installer crashes just when it's about to install.

    Anyone had this problem? Known issue??

    cheers
    "Together we're down for life, united we stand, devided we fall."

    iPhone US 8Gb 1.1.2 BL 4.06 Jailbroken & Unlocked with iTurbosim
    Macbook Pro 2.4/2/160 15"



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Okay, I've just solved my own problem, apparently, the "DressUp" application triggers a constant crash to the installer app.. Or at least that's what it looks like, I uninstalled the app, and everything seems to be back to normal..
    "Together we're down for life, united we stand, devided we fall."

    iPhone US 8Gb 1.1.2 BL 4.06 Jailbroken & Unlocked with iTurbosim
    Macbook Pro 2.4/2/160 15"

  3. #3
    Former Bender
    Guest

    Default

    Thread renamed and moved to "Native Software" section.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hey phil, i have the same problem. dress up worked at mine 1.1.2 turbo sim for a long time. but when i installed izoo i weren't allowed to open installer any more. now when i tap the installer icon it shuts down immediately...

    any suggestions? grrml...
    cheers

  5. #5
    Former Bender
    Guest

    Default

    Try to delete the Installer cache folder. (Search posts about Installer with my name)


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hey,
    i tried that

    Remove the temp folder located here by typing this command in terminal/ssh:

    Quote:
    rm -R private/var/root/Library/Installer/Temp

    Then restart and try to install an app again.

    but putty says, no such file or directory. when i access this directory manualy with winscp i can only see a installer.zip in the temp folder.

    ?! weird.... any suggestions?

  7. #7
    Advanced Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I think mine crashed because the apps I tried to install are not suitable for 113.. I can install some things, and some others not.. so it's probably just because the apps don't work on 113, idk

    btw, I didn't get any crashes while starting installer app..
    "Together we're down for life, united we stand, devided we fall."

    iPhone US 8Gb 1.1.2 BL 4.06 Jailbroken & Unlocked with iTurbosim
    Macbook Pro 2.4/2/160 15"

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    guys, i would like to delete the temp cache etc - but after installer started crashing it doesnt allow me to SSH into the iphone no more

    How can i access these files on mac?

  9. #9
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    37
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Why does it say SOLVED in the title, whats the solution??? I am currently experiencing the same issue, installing an app and installer just crashes.

 

 

Similar Threads

  1. [Problem] [Solved] Cydia Installer Help
    By ZippyTom in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 4
    Last Post: 01-07-2009, 09:07 PM
  2. Replies: 9
    Last Post: 06-17-2008, 11:52 PM
  3. [Installer][Solved] random crash ?!
    By )law( in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 4
    Last Post: 05-22-2008, 07:24 AM
  4. [1.1.4 (1.1.2 OTB)][Solved] accidentally moved installer
    By ptpuffers in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 3
    Last Post: 03-10-2008, 01:14 AM
  5. [Solved] Installer crashes when I try to install anything
    By indsha008 in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 14
    Last Post: 01-04-2008, 09:54 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:26 AM.
twitter, follow us!