Results 1 to 4 of 4
Discuss Installer not working! at the Free Toolchain Software (Cydia App's) - Hackint0sh.org; Hi, im having some problems, installing apps on the installer, i tap on the install ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    107
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default Installer not working!

    Hi, im having some problems, installing apps on the installer, i tap on the install button, then it says installing an everything, but it doesnt goes back to installer, but it crashes to the springboard, and the program is not finally installed.

    Any idea? I have a 1.1.2 updated iphone.


    Thanks



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    29
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have the same problem after bringing up "Install" on the screen it crashes to springboard.
    Anybody please?

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    29
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I finally figured out what to do. Thanks to the great Darken for his help!

    You're iPhone's applications partition is probably full. You either uninstall something via Installer or move the applications folder and solve the problem forever: We move the applications folder to another partition and tell the iPhone about it.

    1. Open Term-vt100 on your iPhone or login on your Mac or PC via SSH.
    (1.1 You don't have Term-vt100 installed? Uninstall something via installer so you have enough space for that application - later you get reinstall the deleted apps)
    2. Type "mv /Applications /private/var/" and execute
    3. Type "cd /" and execute
    4. Type "ln -s private/var/Applications Applications" and execute
    5. Restart your iPhone


    That's it. You'll have enough space for your applications. Works for iPod touch also.
    Last edited by Korb; 12-28-2007 at 11:52 AM.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Many Thanks Korb!
    This problem is very frustrating.. I have restored my iPhone thinking that the problem may be caused by missing steps during jailbreaking.

    Will try your solution during my lunch break later.

 

 

Similar Threads

  1. [1.1.4] Installer not working!
    By iPhreek in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 7
    Last Post: 03-15-2008, 01:53 AM
  2. [Installer] not working
    By mesallem in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 24
    Last Post: 02-24-2008, 07:35 PM
  3. Installer App Not Working, How do i fix it?
    By LFCLFCLFC in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 02-11-2008, 06:07 AM
  4. [installer 3.0] not working!
    By lolec in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 5
    Last Post: 02-03-2008, 12:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:59 PM.
twitter, follow us!