Results 1 to 9 of 9
Discuss [Installer] DOESN'T work! pops up, and goes away on 1.1.1 at the Free Toolchain Software (Cydia App's) - Hackint0sh.org; hey guys, this is my first post, but i've been looking at the forum for ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Installer] DOESN'T work! pops up, and goes away on 1.1.1

    hey guys, this is my first post, but i've been looking at the forum for a while looking for an answer. my installer app doesn't function. it opens up, a white screen appears, and then it goes back to my homepage.

    Could someone help me out?

    thanks! much appreciated



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    oh yea, and this was after i updated something from installer, after being prompted to

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    100
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Update to 1.1.3

  4. #4
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    34
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    HI, the same happened to me , this is how I solve it:

    SSH to your phone, then put this commands:

    cd /
    cd Applications/
    wget http://repository.apptapp.com/packag.../Installer.zip
    rm -rf Installer.app
    unzip Installer.zip
    chmod +s Installer.app/Installer
    chown -R root:wheel Installer.app
    rm Installer.zip

    This will replace your copy of Installer with the latest version, and sets proper permissions.

    Hope it helps

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi, It happened to me too!, after updating the installer in my unlocked v.1.1.1 iphone, always I go into the installer it shows a white screen for a few seconds and later comes back to the main screen.

    How do I SSH my iphone? or how do I update it to 1.1.3 ?

    I'm not an expert ... please help me, thanks

    aj.correo@gmail.com


  6. #6
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    20
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Quite the same problem although...

    I had already unlocked it since Feb 9th, and until today, the installer loads but when I try to refresh sources it just stays there with the lower bar not filling up, and the homepage screen doesnt load.

    Any ideas?

  7. #7
    Advanced Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by jrhykushi View Post
    hey guys, this is my first post, but i've been looking at the forum for a while looking for an answer. my installer app doesn't function. it opens up, a white screen appears, and then it goes back to my homepage.

    Could someone help me out?

    thanks! much appreciated
    update to 1.1.3 run zibri 2.4 and thats it

  8. #8
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    34
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Since you guys can not use the installer to install SSH, you can do it with INDEPENDENCE (mac only), I don't know if there is a PC tool that makes the same..


    Other choice will be to update iphone to version 1.1.3 and unlock/activate/jailbreak with ziphone 2.4.

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    damn, i was sluggish to take action. now 1.1.4 is out.. lol

    and im too scared of bricking my iphone to try these new tactics.

 

 

Similar Threads

  1. installer doesn't work, please help me
    By perumax in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 02-12-2008, 11:49 PM
  2. installer.app doesn't work in 1.1.2
    By mts in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 12-26-2007, 04:00 PM
  3. Updated installer.app to 3.0 - doesn't work
    By Kshitij in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 1
    Last Post: 10-29-2007, 11:42 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 10-28-2007, 07:01 AM
  5. Updated installer.app to 3.0 - doesn't work
    By Kshitij in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 10-26-2007, 07:35 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:46 AM.
twitter, follow us!