Results 1 to 3 of 3
Discuss [Installer] Does not appear on Springboard after using iPlus on 1.1.4 at the Free Toolchain Software (Cydia App's) - Hackint0sh.org; hi guys i have a small problem here......i upgraded my phone from 1.1.1 to 1.1.4 ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Installer] Does not appear on Springboard after using iPlus on 1.1.4

    hi guys i have a small problem here......i upgraded my phone from 1.1.1 to 1.1.4 with itunes....after i used iplus 1.1 to unlock it and not a problem.....the only thing i am stuck is i can not find a way ti get the installer.....i tried with safari but it does not download it ........any ideas? what do i have to do to install apptapp for 1.1.4? thanks



  2. #2
    Professional Array ugshotgun's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    72
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by kirk1gr View Post
    hi guys i have a small problem here......i upgraded my phone from 1.1.1 to 1.1.4 with itunes....after i used iplus 1.1 to unlock it and not a problem.....the only thing i am stuck is i can not find a way ti get the installer.....i tried with safari but it does not download it ........any ideas? what do i have to do to install apptapp for 1.1.4? thanks
    Restore your phone to 1.1.4 without using your iplus or whatever that is. Now use Ziphone 2.5 to jailbreak, activate and unlock.

    ziphone is idiot proof....nearly!

    Do a search though GOOGL e for Ziphone 2.5 and you 'll find Zibris site

    http://www.zip***hone.org/2008/02/ziphone-25-wow.html

    TAKE THE ASTERICS OUT OF THE ABOVE LINK AND THAT'LL TAKE YOU TO THE SITE I'M TALKING ABOUT TO DOWNLOAD 2.5.

  3. #3
    Professional Array extra_crispy's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    80
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    the download thru safari only works if you have 1.1.1 or 1.1.2

    just ziphone to 1.1.3/4 and then you will see installer right there
    OTB 1.1.2 iPhone
    Firmware 1.1.4
    Activated/Jailbroken/Unlocked
    Calls In/Out: Yes/Yes
    SMS In/Out: Yes/Yes
    WiFi/Edge: Yes/No
    Carrier: T-mobile A

    Youtube working...everything working yay

 

 

Similar Threads

  1. Installer Script error after Iplus
    By Kullgoran in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 03-08-2008, 03:03 PM
  2. [Installer] Disappeared from Springboard
    By gsb in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 5
    Last Post: 03-08-2008, 08:10 AM
  3. [Installer] Missing on Springboard
    By lexus in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 0
    Last Post: 03-06-2008, 05:57 PM
  4. [Installer] Missing on Springboard
    By lexus in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 03-06-2008, 05:57 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:21 PM.
twitter, follow us!