Results 1 to 5 of 5
Discuss [Installer] 1.1.3 JB, i install apps but they don't show up on Springboard at the Free Toolchain Software (Cydia App's) - Hackint0sh.org; Hi all, did the soft jailbreak from 1.1.2 to 1.1.3 and everything is working fine ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Angry [Installer] 1.1.3 JB, i install apps but they don't show up on Springboard

    Hi all,
    did the soft jailbreak from 1.1.2 to 1.1.3 and everything is working fine except for when i now install from the installer it seems to download and install fine but at the end of the install it shoots over to the springboard rather then back to the installer and nothing shows up on the springboard.
    Strangely enough it did work with the first ten app installs then did this! The last thing i installed was islots which is when it shot to the springboard and islots was there but when i try to run it it just loops back to springboard? and when i go look at the uninstall of the installer islots is not there? islots is back in the apps section and if i reinstall its seems to install but it really does not.

    I also installed customize which was the last thing installed to work. so i uninstalled it because it did show up in the iuninstall section but now i cannot reinstall it?

    Help please?



  2. #2
    Developer Array mitchellmoxo's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Uni ted king dom..
    Posts
    636
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    39

    Default

    1.1.3 jb is a waste?? just restore to 1.1.1 then hacktivate it?
    iPhone 3G - Black [2.2]

    MacBook Black - Windows Vista & leopard [4GB Ram]

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    actually i managed to fix it. i reinstalled BSD systems and the islots dissapeared from my springboard and i can now install anything I want.

    I like the 1.1.3

    The only application that does not sem to work now is customize on this phone but it works on the phone i did with true Nate's solution?

    I have customize and when i customize things it just does not do it? weird!

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    107
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Hey, how you reinstall the bsd subsystme? did you unisstall it in 1.1.3 and the install it again?

    Im having the same prob than you.

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    just start up installer and go to uninstall. find BSD and tap it, you will see a reinstall icon on the top right. do it and all should be good.


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 11-05-2008, 10:44 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 03-03-2008, 04:11 PM
  3. Replies: 10
    Last Post: 02-11-2008, 07:40 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 01-27-2008, 04:59 AM
  5. Install a SPRINGBOARD Theme from INSTALLER
    By hempo in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 01-24-2008, 01:18 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:26 AM.
twitter, follow us!