Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21
Discuss [Customize 2.0] Bricked My iPhone! at the Free Toolchain Software (Cydia App's) - Hackint0sh.org; Hey Everyone, Iam on 1.1.3. I just started playing with Customize a fair bit an ...
  1. #1
    Senior Professional Array FrostiPhone's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    192
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default [Customize 2.0] Bricked My iPhone!

    Hey Everyone,
    Iam on 1.1.3. I just started playing with Customize a fair bit an hour ago because I know SpicyChicken still wants to get rid of all the bugs. I downloaded the number 1 theme from the top 40 (buuf??) and installed the theme but it wouldnt work. I realised that I still have SMBPrefs installed and that maybe it was conflicting with Customize. I went into Customize and went into SummerBoard Prefs and turned off Summerboard and it told me to Restart my iphone, so I did.....And now here I am sitting in front of my iPhone with the loading apple of death on the screen. It is doing nothing but sitting in its dock and vibrating for some reason....
    I cant SSH because it wont fully boot, but I have gotten in with iPhone Browser and deleted both summerboard which did nothing and then Customize which still did nothing....Im really pissed because I really dont wanna have to Restore until 2.0 comes out fully....

    Has anyone had this problem??? Or can someone help me fix this so it will boot up at least? Thankyou very much for your time! :|
    The Guy Above Me is Touching My Special Place!



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    143
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    in 1.1.4 dont work

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Customize 2.0 Beta 2 works perfectly fine on my 1.1.4. I also have SMBPrefs.app installed with no problems.

    The new customize has been known to give you the SWOD (spinning wheel of death) sometimes. The bugs a being worked on. That is why it is beta, its prone to mess up your phone if you don't know what your doing.

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Take it out of the dock and let it sit for one minute. Press Power at the top for about for 10 seconds. You should get the bar to turn it off. Do it, wait another minute and press power again. Just press, don't hold. You should get the Apple logo and them the Springboard. If it doesn't you can still try to bring it to life with iBrick 0.91. DFU and restoring is next if this doesn't work.

  5. #5
    Senior Professional Array FrostiPhone's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    192
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default

    Yeh its not the Spinning wheel of death, it is actually stuck on the boot up screen with the apple logo....to turn it off I gotta hold home and sleep. ibrickr thinks it is ok basically....bloody hell...

    All i want is my phone to boot...why wont it boot, what would customize have screwed to make it not boot?
    Last edited by FrostiPhone; 04-08-2008 at 05:51 PM.
    The Guy Above Me is Touching My Special Place!


  6. #6
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    143
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    in my iphone 1.1.4 not work the beta 2.0, it off like old.

  7. #7
    Senior Professional Array TJ2K7's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    UK
    Posts
    498
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    39

    Default

    This happened to me when i restarted without re-loading commcenter. The spining circle.

    Sounds like Springboard has messed up, i sugesst a full restore and if that doesn't work put it into DFU mode and then restore.

    UK Pwned 3.0 iPhone. Successfully connected to the Orange UK Network.

    If I helped please give a thumbs up , Thanks (Leave your username and I'll try to give you a thumbs up back)

    Hackintosh finally working, thanks to icchansan - Want Mac on your PC ? Start by reading this FAQ

    REMEMBER
    ; SOME PEOPLE ARE LIKE SLINKIES, TOTALLY POINTLESS BUT FUN TO PUSH DOWN THE STAIRS!



  8. #8
    Amazingly Knowledgeable Array bezman's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Trinidad
    Posts
    796
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    54

    Default

    i had the same prob, initially the spinning wheel of death, then the apple logo,

    i managed to restore the phone to 1.1.4 from dfu, then run iplus, with the phone docked i then used ibrickr to replace com.apple.SpringBoard.plist file.

    then i had to do a couple more dfu restores.

  9. #9
    Senior Professional Array spyboy's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    454
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    30

    Default

    Quote Originally Posted by FrostiPhone View Post
    Yeh its not the Spinning wheel of death, it is actually stuck on the boot up screen with the apple logo....to turn it off I gotta hold home and sleep. ibrickr thinks it is ok basically....bloody hell...

    All i want is my phone to boot...why wont it boot, what would customize have screwed to make it not boot?
    jaibreak and activate again with w.e program u used to do it
    cuz if ibrickr recognizes it then it means everythin is not totally lost..
    U dont know how many times i brought my fon back to life just by doin that

  10. #10
    Senior Professional Array spyboy's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    454
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    30

    Default

    Quote Originally Posted by bezman View Post
    i had the same prob, initially the spinning wheel of death, then the apple logo,

    i managed to restore the phone to 1.1.4 from dfu, then run iplus, with the phone docked i then used ibrickr to replace com.apple.SpringBoard.plist file.

    then i had to do a couple more dfu restores.
    wut do u mean by a couple of "more dfu restores".......
    Also has anybody gotten this problem where u put ya fon into dfu mode ur computer doesnt recognize it n tries to install the drivers but will end up givin u an error, so ur pretty much stuck there.. i dont even wanna mess with that any more (how would i fix it if im forced to go in dfu mode for some reason?)


 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Customize problem...can't customize images/sounds
    By Xterminater in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 0
    Last Post: 07-30-2008, 05:00 PM
  2. Replies: 18
    Last Post: 01-07-2008, 08:11 PM
  3. Replies: 10
    Last Post: 01-07-2008, 04:32 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 10-30-2007, 07:09 AM
  5. Bricked, unbricked, bricked, now a virgin again(?) and working
    By jerseyguy973 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 10-14-2007, 04:48 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:00 PM.
twitter, follow us!