Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
Discuss [2.0][MobileMail] b0rked at the Free Toolchain Software (Cydia App's) - Hackint0sh.org; I'm pretty sure I did nothing to break it. It just opens, then closes. Sounds ...
  1. #1
    Professional Array yokken's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    63
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default [2.0][MobileMail] b0rked

    I'm pretty sure I did nothing to break it. It just opens, then closes. Sounds like a permission problem to me.

    Yes, I am on the final 2.0- build 5a347.

    edit: also, i can't even delete the account.
    forgiveness, sweet forgiveness



  2. #2
    Senior Professional Array RiqTosh's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    The Bronx, NY
    Posts
    255
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    And you have a legitimate AT&T (or another official carrier) account?

  3. #3
    Professional Array yokken's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    63
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    yessir, i do.
    forgiveness, sweet forgiveness

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    same here. can't delete any accounts or open mail without it crashing and i'm an AT&T customer also...

  5. #5
    Senior Professional Array The Maestro's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    303
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    22

    Default

    ladies and gentlemen we have a borked app crisis


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    has anyone been able to open the mail.app? if so did you sync mail for the 1.1.4 firmware or start over new? it seems like mail opens but has a hard time reading something then crashes. because it does open for about 5-10 seconds with a blank white page...

  7. #7
    Professional Array yokken's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    63
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    i did a FULL secure delete and didn't restore a backup, and it works now. yay!
    forgiveness, sweet forgiveness

  8. #8
    Professional Array

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    68
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by yokken View Post
    i did a FULL secure delete and didn't restore a backup, and it works now. yay!

    You mean we cant restore data after 2.0 upgrade ?????

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    ok, i figured out how to update and use my backup to restore... my mail.app works now without problems! Anyways, here is what to do:

    1. Restore with 2.0
    2. When you get to the screen in iTunes where it asks if you want to restore a backup or start over new, unplug the iPhone.
    3. Open Mail.app on the iPhone and add an email account.
    4. Replug iPhone and restore your backup.
    5. You should now be able to open up mail and add/delete old accounts, etc...

  10. #10
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I also think it has to do with restoring an existing backup (from a 1st gen for example) to a 3g. jds17j gives a nice solution.
    How i solved it was by removing all email addresses from my 1st gen, sync it (since i store no unique email data on my iphone), then use that backup restore my 3g. Starting the mail app will now correctly ask you to add an email address. Downside is that I had to add my email stuff by hand again, which is not necessary with jds17j's solution above.


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [1.1.4][MobileMail] adding nj.rr.com
    By budsalinger in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 1
    Last Post: 07-12-2008, 05:07 PM
  2. [MobileMail] Using it through ISA proxy ?
    By coldiak in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 2
    Last Post: 07-07-2008, 04:28 AM
  3. [MobileMail] crashes on 1.1.4
    By cowman in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 5
    Last Post: 03-31-2008, 12:54 AM
  4. [1.1.4 MobileMail] Anyone else having problems?
    By smersh in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 1
    Last Post: 03-27-2008, 10:34 PM
  5. Replies: 4
    Last Post: 01-14-2008, 04:46 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:50 AM.
twitter, follow us!