Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
Discuss [1.1.4] Cookies permissions issue at the Free Toolchain Software (Cydia App's) - Hackint0sh.org; Ok, so I had an OOB 1.1.3 which I used ziphone 2.4 on, everything worked ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [1.1.4] Cookies permissions issue

    Ok, so I had an OOB 1.1.3 which I used ziphone 2.4 on, everything worked fine.

    Then I did restore to 1.1.4 and ziphone 2.5 and almost everything is fine, including locate me on google maps.

    But, like when I go to google, and I put in my username/password and have save checked, it doesn't remember it next time, even if I haven't closed safari. Same with other non google sites like facebook.

    Cookies not working?

    Thanks!
    MC



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    same here!!! also, youtube cannot connect!!

    1.1.4 BL3.9 BB4.04.05_G via ziphone 2.5

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy

    Same issue here - password/login cookies don't seem to work for Netvibes, Facebook etc. YouTube works if I open the app and search, but not if Safari opens the YouTube app after I click on a link.

    Perhaps a permissions issue?

    1.1.4 BL3.9 BB4.04.05_G Jailbreak and Activation via Independence/Unlock via iClarified

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Everything looks working like a charm here. Restored 1.1.4 and ZiPhone 2.5.

    Youtube, cookies, EDGE, Wifi... No problems at all. At least until now

  5. #5
    Supporter Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    24
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    You might wanna try this:

    http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=29049

    Solved the problem for me.


  6. #6
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    243
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default

    I fixed this by using WinSCP to set a 777 ortal to the files:
    /private/var/mobile/Library/Cookies
    as well as:
    /private/var/mobile/Library/Cookies/Cookies.plist
    then turning off, and on the phone.

  7. #7
    Senior Professional Array yuhackman's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    346
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    25

    Default

    Quote Originally Posted by Kasakato View Post
    I fixed this by using WinSCP to set a 777 ortal to the files:
    /private/var/mobile/Library/Cookies
    as well as:
    /private/var/mobile/Library/Cookies/Cookies.plist
    then turning off, and on the phone.
    There is also fix on the installer .... in iPhone 1.1.4 Applications -> 1.1.4 Fix Mail ...

    But i cannot remember from which source is that folder

    For YouTube, and other stuff first try "Reset Network Settings", and if it do not work then go back and try
    "Reset All Settings".
    Last edited by yuhackman; 03-02-2008 at 05:52 AM.

  8. #8
    Ninja Hack Array )law('s Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Some girls house...
    Posts
    3,325
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    194

    Default

    the new ziphone broke things on my iphone to but i have found a fix for that, i restored to 1.1.4 and used the old ziphone for 1.1.3 to set the ground work for the new ziphone the i jailbroke using that and youtube and everything eles has been working fine ever since

  9. #9
    Ninja Hack Array )law('s Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Some girls house...
    Posts
    3,325
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    194

    Default

    Quote Originally Posted by yuhackman View Post
    There is also fix on the installer .... in iPhone 1.1.4 Applications -> 1.1.4 Fix Mail ...

    But i cannot remember from which source is that folder

    For YouTube, and other stuff first try "Reset Network Settings", and if it do not work then go back and try
    "Reset All Settings".
    its from dajavax i for get the tite of his repo exactly but you always try ride4.org/shai.xml repo then use the all sources trick to get his repo

  10. #10
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    55
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    chmod -R 777 /private/var/mobile/Library/Cookies all the way baby!


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [permissions] How to correct Installer permissions on a PC?
    By sura in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 3
    Last Post: 06-14-2008, 06:47 AM
  2. Cookies not working
    By pdieguez_br in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 05-02-2008, 10:35 PM
  3. [MobileSafari] Saving info on 1.1.4 (cookies issue ?)
    By freak2244 in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 5
    Last Post: 04-27-2008, 08:25 PM
  4. [1.1.4] Permissions issue
    By benpottier in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 1
    Last Post: 04-06-2008, 07:16 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 09-12-2007, 06:15 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:47 AM.
twitter, follow us!