Results 1 to 3 of 3
Discuss Problems booting ideneb v1.4 10.5.6 at the Dual Booting - Hackint0sh.org; Toshiba Satellite L670-10N Intel Pentium P6000 Instructions: MMX SSE(1, 2, 3, 3S), EM64T Intel Chipset ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Smile Problems booting ideneb v1.4 10.5.6

    Toshiba Satellite L670-10N
    Intel Pentium P6000
    Instructions: MMX SSE(1, 2, 3, 3S), EM64T
    Intel Chipset (Havendale/Clarkdale Host Bridge Rev. 02)
    Southbridge Intel HM55
    Intel GMA HD
    4GB DDR3 Ram

    I am currently trying to dual boot Windows 7 and Mac OS X 10.5.6, everything installed correctly and I didn't install any of the patches, (I ticked the 'Applications' box in the 'Customize' Menu following this guide http://www.hackint0sh.org/f200/69517.htm) I restarted after installing and the bootloader comes up and when I choose my Mac OS X partition, the white screen with the grey apple logo pops up for like a second and my laptop restarts itself. :/

    I would just like to know if there are any patches anyone knows of that I should've installed instead to make it work? (I am a noob lol ) or if I use some commands at startup?

    Any help would really be appreciated and I'm not sure how much information you need about my laptop (noob XD) but just ask and I'll find out

    Thanks in advance

    Matt



  2. #2
    Senior Professional Array swordsman's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    117
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    try boot with -v -f -x32 cpus=1 command..
    good luck.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi thanks for the quick reply unfortunately that didn't work :/ a lot of white writing came up and scrolled down but as soon as it was done the screen goes black and the laptop restarts...

    Any idea if installing the ICHx Fixed (Driver for Intel chipset ICH 7/8/9) Patch would help? or do you know of any patches that would make it work?

    Again thanks for the help in advance

 

 

Similar Threads

  1. not booting ideneb 10.5.7
    By Slackerlt in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 06-10-2011, 05:12 PM
  2. ASUS G2s-b problems booting ideneb
    By robles06 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 07-03-2010, 11:53 PM
  3. iDeneb v1.5.1 Booting
    By l2ounak in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 01-20-2010, 11:56 AM
  4. Problems with Booting Ideneb 1.6 Leopard!
    By Jamoz in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 12-29-2009, 03:34 PM
  5. Having problems booting iDeneb 10.5.5
    By -a. in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 12-17-2009, 06:18 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:56 AM.
twitter, follow us!