Results 1 to 1 of 1
Discuss Dual Booting works but.... at the Dual Booting - Hackint0sh.org; when the mac starts to load it waits for 30 sec then shows a box ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Dual Booting works but....

    when the mac starts to load it waits for 30 sec then shows a box with a dash in it on the middle of the screen. using iDeneb v1.4 on a Evga 680i SLI chip set.

    Last edited by Lenoin; 05-08-2009 at 09:11 AM. Reason: Screenshot



 

 

Similar Threads

  1. Dual Booting with a SDD?
    By Complx in forum Dual Booting
    Replies: 0
    Last Post: 08-31-2010, 01:12 AM
  2. Need Help Dual Booting!
    By chefsta in forum Dual Booting
    Replies: 0
    Last Post: 10-21-2009, 11:53 PM
  3. Dual Booting 7 and OS X
    By SamBellis in forum Dual Booting
    Replies: 1
    Last Post: 09-03-2009, 09:08 PM
  4. dual booting
    By forcerdj in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-28-2009, 02:56 PM
  5. Need help with dual-booting
    By pwnx1337 in forum Installation
    Replies: 25
    Last Post: 02-06-2009, 09:57 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:24 PM.
twitter, follow us!