Hi All,

After number of tries I have finally managed to install iDeneb 10.5.6. I also manage to Dual boot vista and Mac but when I choose Mac to boot, it stops after displaying this line.

-------------------------------------------------------
Mac Framework successfully initialized using 10485 buffer headers and 4096 cluster IO buffer headers
--------------------------------------------------------

I have googled this issue and people gave me a temp solution to overcome this issue. The solution is to insert the installation disk every time I want to run Mac then Press F8 and type 'rd=disk0s2' without the quotes. This boots Mac fine. basically, this is telling it to boot from the Disk (0) Partition (2)

its a night mare having to do this every time I want to run Mac O_O.

Please guys help me.

this is my PC Specifications
------------------------------------------------------
Product Description HP TouchSmart IQ500uk Desktop PC
Processor Intel Core 2 Duo-T5850, 2.16 GHz
RAM 4 GB 200 pin, DDR2 SO-DIMM , PC2-5300
Hard Drive 500 GB SATA 3G(3.0 Gb/sec)7200 rpm
Optical Drive Type SuperMulti 8X SATA Slimslot DVD Drive
Internal Audio Integrated High Definition audio
Networking Interface Integrated 10/100/1000
Windows Certification Genuine Windows Vista® Home Premium 64-bit
22 inch LCD panel display with touchscreen, 1680 x 1050 @ 60Hz
5 USB 2.0 ports (2 in front)
1 FireWire-IEEE-1394
Front headphone port
Front audio line-in port
Rear audio line-out port
Rear digital audio out port
1 x PCI Express x16, 2 x PCI Express x1 (mini)
Bluetooth wireless USB module with 802.11 b/g/n PCI Express Wireless Mini Card
Integrated 10/100/1000
GeForce 9300M GS, 256 MB DDR2 memory
2.4 GHz wireless keyboard and optical mouse(Included)
Integrated High Definition audio , 4W internal speakers
-------------------------------------------------------------------

Any Help Much Appreciated

Thanks,
Abdullah