Results 1 to 4 of 4
Discuss What am I doing wrong? at the Distributions - Hackint0sh.org; I have 2 rigs and on neither one managed to install a distro, I would ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Arrow What am I doing wrong?

    I have 2 rigs and on neither one managed to install a distro, I would like your opinion too because I'm kind of noob when comes down OSX

    Laptop: Samsung P500Y
    Intel C2D T5450 @ 1,66ghz
    mainboard chipset: ATI IXP600
    video: ATI x1250
    2 gb DDR2 667mhz
    hdd 160gb Hitachi sata2
    IDE DVD-RW drive
    SCSI and RAID controllers : AGRM3HR4 IDE Controller
    WLAN Atheros AR5007EG
    LAN Marvell Yukon 100mbps fast ethernet
    Broadcom 2045 bluetooth usb2.0 device
    sound Realtek ALC262


    Desktop:
    Asus A8N-SLI Deluxe: Nforce 4, socket 939
    AMD Opteron 140 @ 1,8ghz
    hdd 250gb Western Digital, sata2
    IDE DVD-RW dvrive
    1 gb DDR1 PC3200 (2x512)
    video ATI X850XT 256mb PCIex 16x


    On both of them I tried to install distros of MAC (iPC 10,5,6; iDeneb 10.5.6; LawlessPPC-Leo-10.5.4-Phenom&AMD)
    On desktop all of them gave to me " Stil waiting for root device".
    On laptop:
    - iPC:" Stil waiting for root device"
    - iDeneb: " Stil waiting for root device" allthough it recognized the ATI IXP600 SATA chipset
    - LawlessPPC-Leo-10.5.4-Phenom&AMD: recognized the ATI chipset but it gave an other error, something with SAM... an error regarding reading or writing

    I need your advice to help me install at least in one rig.
    Last edited by phloren_84; 04-23-2009 at 08:28 PM.



  2. #2
    Rookie Array surfdue's Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    The hottest and most humid state you can live in, USA.
    Posts
    28
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by phloren_84 View Post
    I have 2 rigs and on neither one managed to install a distro, I would like your opinion too because I'm kind of noob when comes down OSX

    Laptop: Samsung P500Y
    Intel C2D T5450 @ 1,66ghz
    mainboard chipset: ATI IXP600
    video: ATI x1250
    2 gb DDR2 667mhz
    hdd 160gb Hitachi sata2
    IDE DVD-RW drive
    SCSI and RAID controllers : AGRM3HR4 IDE Controller
    WLAN Atheros AR5007EG
    LAN Marvell Yukon 100mbps fast ethernet
    Broadcom 2045 bluetooth usb2.0 device
    sound Realtek ALC262


    Desktop:
    Asus A8N-SLI Deluxe: Nforce 4, socket 939
    AMD Opteron 140 @ 1,8ghz
    hdd 250gb Western Digital, sata2
    IDE DVD-RW dvrive
    1 gb DDR1 PC3200 (2x512)
    video ATI X850XT 256mb PCIex 16x


    On both of them I tried to install distros of MAC (iPC 10,5,6; iDeneb 10.5.6; LawlessPPC-Leo-10.5.4-Phenom&AMD)
    On desktop all of them gave to me " Stil waiting for root device".
    On laptop:
    - iPC:" Stil waiting for root device"
    - iDeneb: " Stil waiting for root device" allthough it recognized the ATI IXP600 SATA chipset
    - LawlessPPC-Leo-10.5.4-Phenom&AMD: recognized the ATI chipset but it gave an other error, something with SAM... an error regarding reading or writing

    I need your advice to help me install at least in one rig.
    Sounds like a compatibility issue with your chipset. I do not think it has support for either, try to google your motherboard specs on both and any possible success with hackint0sh.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    About hackintosh I was talking too (iPC, iDeneb, LawlessPPC sounds to you like Genuine Apple Software ? )
    I could figure out for my self that it something with hardware compatibility, but I am asking support to those of you fellows that have rigs with remotely the same configurations.

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Hey there, seems like it should work check this thread, its kinda old, but it will give u an idea about how to install, good luck and report back your progress
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 

Similar Threads

  1. Did I do something wrong?
    By nickx in forum Quickpwn
    Replies: 1
    Last Post: 02-06-2009, 10:01 PM
  2. did i do something wrong
    By nottn in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 07-22-2008, 06:13 PM
  3. where have i gone wrong??
    By bobhope in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 12-01-2007, 12:16 AM
  4. Tell me if I'm wrong...
    By JCMA90 in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 10-17-2007, 11:00 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:30 AM.
twitter, follow us!