Results 1 to 5 of 5
Discuss Stuck at blue boot screen at the Distributions - Hackint0sh.org; Alright so Ive been working on putting Leopard onto a Satellite A205-S5809, Ive tried several ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Stuck at blue boot screen

    Alright so Ive been working on putting Leopard onto a Satellite A205-S5809, Ive tried several distros, numerous configurations within the distros and the farthest I've gotten is the blue screen at the startup, I don't get a cursor and nothing happens. Ive tried booting in verbose mode but I get no errors en route to the blue screen so I have no clue whats going as I have no errors to troubleshoot. Any ideas floating around out there as to what is wrong here?



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I just noticed I put this topic in the wrong section... blast!... sorry moderators

  3. #3
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Quote Originally Posted by BDazzle View Post
    Alright so Ive been working on putting Leopard onto a Satellite A205-S5809, Ive tried several distros, numerous configurations within the distros and the farthest I've gotten is the blue screen at the startup, I don't get a cursor and nothing happens. Ive tried booting in verbose mode but I get no errors en route to the blue screen so I have no clue whats going as I have no errors to troubleshoot. Any ideas floating around out there as to what is wrong here?
    Is this after successfully installation of OSX and at first system reboot?
    It sounds like video related issue.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Yeah sorry it is first boot after successful install. I cant imagine that it would be a video driver issue(ofcourse im a noob so it could be) but the distro im using actually has the exact driver for my video (Intel GMAx3100.) At this point not sure what else to try...

  5. #5
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Quote Originally Posted by BDazzle View Post
    Yeah sorry it is first boot after successful install. I cant imagine that it would be a video driver issue(ofcourse im a noob so it could be) but the distro im using actually has the exact driver for my video (Intel GMAx3100.) At this point not sure what else to try...
    You may have to remove that along with maybe one or two more video kexts.


 

 

Similar Threads

  1. Blue Screen On Boot
    By Euqinu in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 01-08-2011, 02:12 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 01-11-2009, 06:11 PM
  3. Blue Screen Stuck On Tecra A3 By Toshiba
    By WaveZ in forum Using Leopard
    Replies: 0
    Last Post: 01-11-2009, 06:11 PM
  4. Stuck at blue screen on boot After installation?
    By endrien in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 12-01-2008, 10:34 AM
  5. Blue Screen at first boot with Uphuck 1.0.4.9i
    By minghio in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 2
    Last Post: 12-03-2007, 03:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:04 PM.
twitter, follow us!