Results 1 to 2 of 2
Discuss Please help me to find the right OSX. (Kalyway 10.5.2. didn`t work) at the Distributions - Hackint0sh.org; Hi everyone, I`m new to this, so I hope you will help me. I already ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Please help me to find the right OSX. (Kalyway 10.5.2. didn`t work)

    Hi everyone,
    I`m new to this, so I hope you will help me. I already tried to install Kalyway 10.5.2. OSX on my PC, but there was an error, which causes an endless rebooting of my system before starting the installation. This problem leads to the fact that I`m looking for the right version of OSX to install it at my system now. I would be really glad if you could help me.

    The specs are:

    Intel Pentium 4, 2600 MHz (26 x 100) (3 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audio, LAN)

    Motherboard Chip: SiS 648

    RAM : 512 MB (PC2700 DDR SDRAM)

    BIOS Type: Award (01/24/03)

    Grafics: MEDION RADEON 9600 TX Secondary (128 MB)
    MEDION RADEON 9600 TX (128 MB)
    ATI Radeon 9600 TX (R300)

    IDE Controller SiS PCI-IDE-Controller
    Hard Drive ST3160021A (160 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    You can try to install leopard, maybe upgrade your ram to 1Gb at least, no idea about your video card or mobo chipset, check the HCL for it, you will need a patched kernel like voodoo or speedstep, prepare yourself for dualboot and good luck

    If you really want to install OSX, try getting a new PC, check the Hardware section, there some combos there for $400 or less
    Last edited by icchansan; 08-06-2009 at 04:25 PM.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 09-17-2011, 09:03 PM
  2. Help, Redsnow didn;t work!
    By xellos2099 in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 3
    Last Post: 09-04-2009, 10:16 PM
  3. [YouTube] Solution if the fix didn't work for you on 1.1.4
    By wlp5 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 4
    Last Post: 03-04-2008, 10:22 AM
  4. Help. Anysim 1.1.1 didn't work
    By smallpotato in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 4
    Last Post: 11-28-2007, 08:27 AM
  5. my iphone didn't work with ibrickr
    By gadiro in forum General
    Replies: 16
    Last Post: 09-12-2007, 07:47 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:23 AM.
twitter, follow us!