Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18
Discuss iatkos v7 on Asus p6t deluxe at the Distributions - Hackint0sh.org; anyone here had any luck... was originally trying off my retail disk but i always ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iatkos v7 on Asus p6t deluxe

    anyone here had any luck...

    was originally trying off my retail disk but i always go wrong somewhere and been so close to fail again... graphics has been a problem with my gtx285....

    now with the drivers and others got their 285 working i seem to not be able to get mine to work so decided to try a distribution...

    i just need to know what kexts or extras were added... the vanilla kernel is fine etc but cant get it to boot and tried about 15 times today already...

    full spec:
    intel core i7 920 @3.2 Ghz
    6 gb ddr3 ram
    asus p6t deluxe
    marvell yukon 88e8056 onboard LAN
    bfg gtx 285 ocx
    Last edited by scott_Donald; 07-21-2009 at 12:16 PM.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,
    I have a same configuration

    Asus P6T deluxe v2
    Core i7 920
    6gb
    GTX275

    the installation stops when the apple screen is displayed and my pc reboot
    with the -v I don't have the option

    Excuse me for my bad english (I'm french)

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by stefauresi View Post
    Hi,
    I have a same configuration

    Asus P6T deluxe v2
    Core i7 920
    6gb
    GTX275

    the installation stops when the apple screen is displayed and my pc reboot
    with the -v I don't have the option

    Excuse me for my bad english (I'm french)
    you need to use busratio=20...

    boo someone must have it workign seen it from some threads but o one seems to put what setting they used in customised...

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by scott_Donald View Post
    you need to use busratio=20...

    boo someone must have it workign seen it from some threads but o one seems to put what setting they used in customised...
    busratio ?
    My CPU config @3,8ghz:
    coef =19
    Link qpi = 200

  5. #5
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by stefauresi View Post
    busratio ?
    My CPU config @3,8ghz:
    coef =19
    Link qpi = 200
    when u get to the prompt press f8, enter, then - busratio=20 -v

    then the disc will load from there... now its just about choosing the right settings!!!


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    thank you, I try this
    this evening

  7. #7
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by stefauresi View Post
    thank you, I try this
    this evening
    please do and report back to me what settings you choose in customise if you get it working in a boot... dont choose grphic striahgt up i know that...

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by scott_Donald View Post
    please do and report back to me what settings you choose in customise if you get it working in a boot... dont choose grphic striahgt up i know that...
    ok
    No problem

  9. #9
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    You guys you wont get all the cores working with this, install with retail

    Check this thread
    http://www.hackint0sh.org/forum/f179/68826.htm

    Here a guide
    [How To] Install Leopard Retail DVD on ASUS P6T Deluxe LGA 1366 (core i7) - InsanelyMac Forum

    Dont forget to report back your progress, good luck ;D
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  10. #10
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,

    after a long time for test , customize.....
    Installation of Mac OS X (Iatkos v7) it's ok
    My config
    P6T deluxe
    core i7 920@3.8ghz
    6gb Ram

    My config Bios:
    Sata in AHCI mode
    proc : HT disable , Numbre core =1 etc.....

    Disk utility
    Make a partition Master boot (not GUI because Mac os will not work with option partition)

    customize install iatkos
    chameleon 2
    /extra...
    DSDT
    appledecrypt
    ACPI with x86 ACPI and APIC driver
    Natit with nvidia gt200 (For my GTX275)
    drivers system AHCI/intel SATA/IDE / Jmicron Sata/IDE
    VoodoHD for sound (it's ok for me )
    network wired = marvell 88E8056
    language=french for me

    now I need help for DSDT.DSL for detect all core of my proc and parameter this cpus=1 busratio=20 -v
    Excuse me for my bad english


    By stefauresi, shot with S830N at 2009-07-24

    By stefauresi, shot with S830N at 2009-07-24

    By stefauresi, shot with S830N at 2009-07-24
    Last edited by stefauresi; 07-24-2009 at 10:53 AM.


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. iAtkos v7 help on Asus P5Q Deluxe
    By Zubin3333 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-2009, 06:11 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 10-24-2009, 10:09 PM
  3. iAtkos 7 on Asus P5Q Deluxe
    By pranavsg07 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 09-28-2009, 08:17 PM
  4. ...ASUS P6T Deluxe with 12 GB RAM...
    By traxman in forum Distributions
    Replies: 1
    Last Post: 08-24-2009, 11:34 PM
  5. iatkos v7 on Asus p6t deluxe
    By scott_Donald in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 07-21-2009, 03:54 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:37 AM.
twitter, follow us!