Results 1 to 3 of 3
Discuss I finally got iPC v.10.5.6 instaaled successfully , but ....!? at the Distributions - Hackint0sh.org; hello everyone... so I finally succeeded in installing Mac OS X86 (iPC v. 10.5.6 ) ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    May 2009
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default I finally got iPC v.10.5.6 instaaled successfully , but ....!?

    hello everyone...

    so I finally succeeded in installing Mac OS X86 (iPC v. 10.5.6 ) and everything looked OK, except my dial-up modem card from Creative, that I couldn't find a patch for it in the list.

    so can you help me with that ??
    ANOTHER THING : when I reboot the PC I get a "boot error" message, and then I have to re-install iPC again, any fix for that ???

    please help me, tell me what to do to avoid that, is there any start up repair for this problem ??? and how to fix it ??? will I need to fix the start up every time I restart my computer ???

    here is my PC specification:


    board: Asus P5KPL-C/1600

    CPU: Intel Core 2 Duo E8400 E0 (3.GHz, 6MB, 1333 FSB)

    RAM: 4 GB @ 800 FSB.

    VGA: nVidia GeForce 8500GT ( 1GB ).( PCI EX16)

    Audio: built-in VIA card.

    HDD: Samsung SATA 500 GB @ 7200 RPMs , 16 MB Cache.

    and as I said above I connect to the internet by a dial-up modem card by Creative. ( v.92 ) PCI.

    so that's all, please I am waiting for your help about both: modem problem and the "boot error" message when everytime I restart the cmputer.

    best regards



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    232
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default contact creative about modem support

    see other post you made the same as this

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    May 2009
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by bobburns View Post
    see other post you made the same as this
    well... you needn't to bother your self replying as this!, you could guess that I might posted that here by mistake than i correct it by posting it in the right place, so in all ways... thank you for replying me in the INSTALLATION section, but even if I posted that here, I don't think that it would be a problem , and people may see this post and don't see that one

    thank you.

 

 

Similar Threads

  1. Successfully JB 3gs 3.1.2 then froze!!! HELP
    By shaneel786 in forum Blacksn0w (3G(S) unlock)
    Replies: 1
    Last Post: 03-07-2010, 04:34 PM
  2. iatkos successfully done but..!!!
    By vfxpro in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 07-22-2009, 05:51 PM
  3. 1.1.2 unlocked successfully. Now what?
    By ginsters in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 02-09-2008, 01:32 AM
  4. [Next Sim 3] Had Anyone Successfully Unlock
    By vi3tnam66 in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 4
    Last Post: 01-13-2008, 09:39 PM
  5. Can this be done successfully?
    By toydesign in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 12-06-2007, 04:38 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:02 AM.
twitter, follow us!