Page 11 of 11 FirstFirst ... 234567891011
Results 101 to 103 of 103
Discuss [grub-dfe.iso] the one that boot's the retail dvd!!! at the Distributions - Hackint0sh.org; I just got the internet back and can start assisting the community again!!!YAY...
  1. #101
    Advanced Array slinger2g's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    45
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I just got the internet back and can start assisting the community again!!!YAY
    Intel D945GCNL | E6600 Core2Duo | 2Gb OCZ Gold DDR2 667MHz | GMA950 | ALC888 | Gigabit LAN | SeaGate IDE HDD | IOMagic DVD DL | Logitech PRO 9000 WebCam | GUID Partition |
    10.5 Retail Install | Apple Software Update 10.5.6/9.6.0 |
    Modified EFI | Apple Aluminum KB & Mac Pro Mouse |
    Working 100%

    Apple Product's Owned: Intel Mac Mini Core Duo UP'd to Core2Duo, PowerPC iBook G4 1.33GHz, iPhone 3G, 802.11n Apple Airport Extreme BaseStation, Apple Aluminum KB & Mighty Mouse/Pro Mouse


  2. #102
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by slinger2g View Post
    I just got the internet back and can start assisting the community again!!!YAY
    Hi,

    I was told to ask you about my problem by icchansan on another thread

    Basically, I have a P5KPL-AM and an X1900XTX (This can change as I got it for free) my CPU is a Quadcore 2.83ghz, 2GB DDR2 Ram, Sata HDD/DVD drive.

    I have tried using the boot method for my Hackintosh using Ideneb but the DVD simply does not boot up?

    Please help!

    Thanks!

    HamzaB

  3. #103
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    India
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi friend,
    I am having a core 2 duo 2ghz, gcnl motherboard, 3 gb ram, samsung sata hd, ati radeon 1 gb hdmi graphic card system. After installation of mac ipc leopard 10.5.6 it runs very good. But after restarted the mechine is showing some erroe. Hardware failer, please check the cable. I have custamised the setting while istallation except the bios. Should i need to do some changes in bios. If I have to do please tell me. Thanks brother.

 

 
Page 11 of 11 FirstFirst ... 234567891011

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 09-02-2010, 02:23 AM
  2. Replies: 56
    Last Post: 02-19-2010, 12:33 AM
  3. Need help installing retail with grub
    By blackjer in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 03-30-2009, 05:42 PM
  4. [Triple Boot Support] Configuring GRUB to load MACOSX
    By Cyber Akuma in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 0
    Last Post: 04-22-2008, 10:51 AM
  5. Boot hackint0sh with grub
    By skr3dii in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 26
    Last Post: 12-03-2007, 06:53 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:55 PM.
twitter, follow us!