Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
Discuss Asus M2N nForce430.... at the Distributions - Hackint0sh.org; AMD 4000+ AM2 ASUS M2N Green NVIDI nForce 430 MCP DDR2 2 Gb memory 800Mhz ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Asus M2N nForce430....

    AMD 4000+ AM2
    ASUS M2N Green NVIDI nForce 430 MCP
    DDR2 2 Gb memory 800Mhz
    ASUS EN8500GT Silent
    320Gb SATA hdd

    What is the best for me?
    Thanks



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I found, Leo4All v3.
    But, do i need to patch this .iso???

  3. #3
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Dont need to patch @_o; this distro its kinda old, remember to install a patched kernel like speedstep or modbin, and you will need AMD patch, try and good luck
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I install leo4all v3, the installation process is ok, but on restart to finish install, freez on kernel panic and msg:

    IOATAController blocked bus

    What now?? PLS

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Dont need to patch @_o; this distro its kinda old, remember to install a patched kernel like speedstep or modbin, and you will need AMD patch, try and good luck
    THANKS !!!

    But, my internet connection not working (via LAN), and no audio????
    And Resolution is 1024x786 it's possible to be higher?


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Audio and internet solved, but my 8500GT 512 dont work!!!
    And USB flash stick dont work????

  7. #7
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Check this link to get video working

    About USB maybe you will need to install new kext for USBfamily or try update to 10.5.5 at least
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    @Leo4All v3 10.5.2
    Vide EN8500GT SILENT: full work
    Audio: Azalia Audio: full work
    -------------------------
    My USB ports see mouse, keyboard,scanner, printer,card reader BUT don't see USB flash stick memory!!!!!
    I'v install ULi_USB2_EHCI_315 but nothing!

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    USB now works fine!
    My BIOS setup was wrong!!!

  10. #10
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    good to hear that, if you can post how did you setup your bios, and how to install, maybe this will help other users with similar specs, happy hackint0sh and thx for sharing
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. asus ul-30
    By niklask in forum Distributions
    Replies: 0
    Last Post: 11-11-2009, 02:14 PM
  2. Asus U3S with OSX 10.6
    By fennec in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 09-05-2009, 09:26 PM
  3. Mac OSX 10.5.6 on Asus P6T
    By awol in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 07-27-2009, 05:30 PM
  4. New - Asus G1S
    By sandman85 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 12-30-2008, 05:26 AM
  5. Asus K8V
    By aRt in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 05-23-2006, 09:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:38 AM.
twitter, follow us!