Results 1 to 9 of 9
Discuss No Service with T-Mobile SIM at the Blacksn0w (3G(S) unlock) - Hackint0sh.org; I cannot get my 3G to find the network, after searching the forums I do ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default No Service with T-Mobile SIM

    I cannot get my 3G to find the network, after searching the forums I do not see anyone with my exact issue. The steps I have done:

    1. Updated to v3.1.2
    2. Ran Blackra1n
    3. Ran BlackSn0w
    4. Iinserted SIM
    5. Turned Airplane mode off and on to start service search
    6. Verified 3G is disabled


    I still have No Service. Is it possible that it's the phone itself? (guess anything is possible) but has anyone seen that before? Am I missing something obvious?

    Any help is appreciated.



  2. #2
    Super Moderator Array Olethros's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Norway
    Posts
    8,360
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    439

    Default

    Quote Originally Posted by mtwhite View Post
    I cannot get my 3G to find the network, after searching the forums I do not see anyone with my exact issue. The steps I have done:

    1. Updated to v3.1.2
    2. Ran Blackra1n
    3. Ran BlackSn0w
    4. Iinserted SIM
    5. Turned Airplane mode off and on to start service search
    6. Verified 3G is disabled


    I still have No Service. Is it possible that it's the phone itself? (guess anything is possible) but has anyone seen that before? Am I missing something obvious?

    Any help is appreciated.
    You should restore to 3.1.2 rather than upgrade. I doubt it will fix your problem though.

    Why did you not try ultrasn0w before taking the one way path to 3.1.2?

    Try a reset network settings, that might work.
    Please read the stickies & search forum before posting!
    How to report an iTunes restore/update fail in a useful manner
    -

    iPad 3G 64GB (4.3.3, Redsn0w) oldest SHSH 3.2.2
    iPhone 4 32GB (4.2.1, Redsn0w JB-monte) oldest SHSH 4.1
    iPhone 3GS 32GB (4.3.3; Pwnagetool) factory unlocked oldest SHSH 3.1
    iPhone 8GB (3.1.3; Pwnagetool) AT&T Locked - Unlocked with bootneuter

    -
    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare ? Donate!

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    381
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    28

    Default

    if you dont have an official SIM, you might have luck doing blackrain with the Tmobile sim installed, not sure..

    also, after doing a FW update, finish the rest of the itunes process to identify the iPhone, the part where it says to choose to restore from backup, or setup as new iPhone.

    Choose setup as new iPhone.

    dont install winterboard, or anything else from Cydia, and btw, only install Cydia, and even before installing Cydia, try first just installing blacksn0w from Blackra1n without cydia.. test one step at a time

    Let us know if you make progress

  4. #4
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by mtwhite View Post
    I cannot get my 3G to find the network, after searching the forums I do not see anyone with my exact issue. The steps I have done:

    1. Updated to v3.1.2
    2. Ran Blackra1n
    3. Ran BlackSn0w
    4. Iinserted SIM
    5. Turned Airplane mode off and on to start service search
    6. Verified 3G is disabled


    I still have No Service. Is it possible that it's the phone itself? (guess anything is possible) but has anyone seen that before? Am I missing something obvious?

    Any help is appreciated.
    1. ok
    2. ok
    3. restore with custom firmware 3.1.2 immediately
    4. run cydia and let it update
    5. add source b lackra1n.com
    6. install blacksn0w
    7. insert tmobile SIM if it's not in there.

    It will take about 30sec to 1 minutes for it lock in the signal. If not, turn off and on phone and wait for it to lock in the signal.

    I've done this numerous times on my test iphone 3G and it always work
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here **

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hey Guys,

    I have the same problem and I did everything. But still have "No Service".

    - My iPhone is from AT&T, but I don't have an AT&T sim card.
    - I am in China

    Tkx


  6. #6
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Chiodaroli View Post
    Hey Guys,

    I have the same problem and I did everything. But still have "No Service".

    - My iPhone is from AT&T, but I don't have an AT&T sim card.
    - I am in China

    Tkx
    turn off 3g service
    reinsert your sim

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by dtube View Post
    1. ok
    2. ok
    3. restore with custom firmware 3.1.2 immediately
    4. run cydia and let it update
    5. add source b lackra1n.com
    6. install blacksn0w
    7. insert tmobile SIM if it's not in there.

    It will take about 30sec to 1 minutes for it lock in the signal. If not, turn off and on phone and wait for it to lock in the signal.

    I've done this numerous times on my test iphone 3G and it always work

    hi, step 3. restore with custom firmware 3.1.2 immediately

    i don't get it, when i do that i need to use blackra1n again? or what?

  8. #8
    Rookie Array denimdragon's Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Houston
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by idontcare2 View Post
    hi, step 3. restore with custom firmware 3.1.2 immediately

    i don't get it, when i do that i need to use blackra1n again? or what?
    Yes you need to use blackra1n again. Your Jailbreak will be wiped out from the fresh 3.1.2 restore.

  9. #9
    Super Moderator Array Olethros's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Norway
    Posts
    8,360
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    439

    Default

    Quote Originally Posted by denimdragon View Post
    Yes you need to use blackra1n again. Your Jailbreak will be wiped out from the fresh 3.1.2 restore.
    Not true... the restore is a custom ipsw

    The reason to use a custom ipsw after blackra1n is that it is generally accepted that the hacktivation in pwnagetool (iused to make custom ipsw) is superior to the haqcktivation in blackra1n.

    The user is on windows and the only way to initially jailbreak a 3.1.2 OS is to use blackra1n (on mac you can use blackra1n or pwnagetool to initially jailbreak)

    So the approach is to jailbreak with blackra1n then restore with a custom ipsw to get the best of both worlds. (Windows jailbreak plus superior hacktivation)
    Please read the stickies & search forum before posting!
    How to report an iTunes restore/update fail in a useful manner
    -

    iPad 3G 64GB (4.3.3, Redsn0w) oldest SHSH 3.2.2
    iPhone 4 32GB (4.2.1, Redsn0w JB-monte) oldest SHSH 4.1
    iPhone 3GS 32GB (4.3.3; Pwnagetool) factory unlocked oldest SHSH 3.1
    iPhone 8GB (3.1.3; Pwnagetool) AT&T Locked - Unlocked with bootneuter

    -
    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare ? Donate!

 

 

Similar Threads

  1. NO SERVICE iphone with T-Mobile.
    By JesseK in forum iPhone 3G
    Replies: 4
    Last Post: 11-04-2010, 05:23 PM
  2. T-Mobile on iPhone service question..
    By redshoepaul in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 09-27-2009, 05:56 PM
  3. No Service with T-Mobile Sim Card
    By Chem in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 8
    Last Post: 08-04-2009, 01:10 AM
  4. T-Mobile NO Service O2 Service
    By firewire in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 09-27-2007, 09:39 AM
  5. T-mobile Service with iPhone
    By brentk in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 4
    Last Post: 09-27-2007, 12:29 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:21 PM.
twitter, follow us!