Page 3 of 14 FirstFirst 12345678910111213 ... LastLast
Results 21 to 30 of 140
Discuss RESOLUTION: Blacksn0w Reboot Loop / No WiFi Signal / Reset Network Settings / Unlock at the Blackra1n (3G(S) jailbreak) - Hackint0sh.org; Finally got it working! Used iPhone Folders, went to \System\Library\LaunchDaemons\ Deleted the following (copied n ...
  1. #21
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Finally got it working!

    Used iPhone Folders, went to \System\Library\LaunchDaemons\

    Deleted the following (copied n made a backup on my laptop first):

    com.bigboss.sbsettingsd.plist
    com.saurik.Cydia.Startup.plist

    Reset iPhone by holding Home + Wake buttons, then blackra1ned again.

    Voila!

    Lockscreen appeared all intact. SBSettings was still there. Went to Cydia, it still crashed. Went to blackra1n, clicked on "Cydia", "Install". Cydia was accessible again.

    All previous packages and apps downloaded thru Cydia were still accessible although the packages and sources were not shown in Cydia. Before I entered the boot loop, Cydia & Winterboard crashed (did not try other apps). Now all are working fine.

    It is probably not a blackra1n/blacksn0w bug. I did not have wifi on prior to entering the boot loop and did not use blacksn0w as well because I don't have to unlock my carrier or tethering. I think it might be due to a Cydia bug. I saw 4 upgrade prompts relating to Cydia when I accessed it after the reinstall but I didn't dare to try.

    This worked for me. I hope it works for others too!

    Last edited by icekitten; 04-26-2010 at 08:13 PM.


  2. #22
    Super Moderator Array n1ckn4m3's Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    2,717
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    145

    Default

    Quote Originally Posted by icekitten View Post
    Finally got it working!

    /* SNIP */

    It is probably not a blackra1n/blacksn0w bug. I did not have wifi on prior to entering the boot loop and did not use blacksn0w as well because I don't have to unlock my carrier or tethering. I think it might be due to a Cydia bug. I saw 4 upgrade prompts relating to Cydia when I accessed it after the reinstall but I didn't dare to try.

    This worked for me. I hope it works for others too!

    Thanks for providing your results -- this is an emerging issue so we're all doing what we can to aggregate all of the solutions that people are finding so that we can ultimately come up with a rock-solid, 100% solution -- thanks for your contribution!
    The preceding forum post has been brought to you by the letter "N" and the number 42.

    iPhone 4, 32GB (iOS 6.1.2 | evasi0n | SHSH: 4.0 - 6.1.2)
    iPad 2 3G, 64GB (iOS 6.1.2 | evasi0n
    |
    SHSH: 4.3 & 4.3.3 - 6.1)

    Restore problems? Read this: http://www.hackint0sh.org/f137/130802.htm

    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare? Please Donate!


  3. #23
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi All,

    Mine is iphone 3G(3.1.2) jailbroken using blackrain few months back and have been using it without any issues. few days back iphone crashed and it wont start and stuck on apple logo.

    After I put phone in recovery mode I ran irecovery -S and it gave me following result.

    iRecovery - Recovery Utility
    by westbaer
    Thanks to pod2g, tom3q, planetbeing, geohot and posixninja.

    Found iPhone/iPod in Recovery mode


    =======================================
    ::
    :: iRain for n82ap, Copyright 2009, Apple Inc.
    ::
    :: BUILD_TAG: iBoot-636.66
    ::
    :: BUILD_STYLE: RELEASE
    ::
    :: USB_SERIAL_NUMBER: CPID:8900 CPRV:30 CPFM:03 SCEP:05 BDID:04 ECID:00000
    F80A13DD2F IBFL:01 SRNM:[82919DCKY7H]
    ::
    =======================================

    [FTL:MSG] Apple NAND Driver (AND) RO
    [NAND] Device ID 0xb614d5ec
    [NAND] BANKS_TOTAL 4
    [NAND] BLOCKS_PER_BANK 4096
    [NAND] SECTORS_PER_PAGE 824288
    [NAND] BYTES_PER_SPARE 128
    [FTL:MSG] FIL_Init [OK]
    [FTL:MSG] BUF_Init [OK]
    [FTL:MSG] FPart Init [OK]
    read old style signature 0x43303035 (line:371)
    [FTL:MSG] VFL Register [OK]
    [FTL:MSG] VFL Init [OK]
    [FTL:MSG] VFL_Open [OK]
    [FTL:MSG] FTL Register [OK]
    [FTL:WRN] Failure running _LoadFTLCxt!
    [FTL:WRN] Recovering NAND Data Structures - this will take some time!
    [FTL:WRN] _FTLRestore OK!
    [FTL:MG] FTL_Open [OK]
    Boot Failure Count: 15 Panic Fail Count: 0
    Entering recovery mode, starting command prompt


    Recommended solution of setenv auto-boot true;saveenvs;fsboot
    didnt work . Then I used recommended solution here. Connected iphone to USB and ran blackra1n continuously. Within few hours it went in charge mode and then restart and then kept going on in loop fpr recharge and restart. Its now 48 hours but no luck for me blackra1n didnt kicked phone out of recovery.

    Can someone suggest what else i can do? BTW I had installed SSH on my phone before it crashed.

    Thanks a lot
    RG

  4. #24
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icekitten View Post
    Finally got it working!

    Used iPhone Folders, went to \System\Library\LaunchDaemons\
    How were you able to use iphone folders? I'm trying now but its showing me blank folder only in both restore mode as well as reboot mode .

  5. #25
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Is there another way to delete com.bigboss.sbsettingsd.plist & com.saurik.Cydia.Startup.plist aside from iPhone Folders?


  6. #26
    Super Moderator Array n1ckn4m3's Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    2,717
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    145

    Default

    Quote Originally Posted by HardCore View Post
    Is there another way to delete com.bigboss.sbsettingsd.plist & com.saurik.Cydia.Startup.plist aside from iPhone Folders?
    If the phone is getting to the point that it is mounting the filesystem and making it accessible over USB, you can use something like DiskAid or iFunBox to connect from a Windows machine.
    The preceding forum post has been brought to you by the letter "N" and the number 42.

    iPhone 4, 32GB (iOS 6.1.2 | evasi0n | SHSH: 4.0 - 6.1.2)
    iPad 2 3G, 64GB (iOS 6.1.2 | evasi0n
    |
    SHSH: 4.3 & 4.3.3 - 6.1)

    Restore problems? Read this: http://www.hackint0sh.org/f137/130802.htm

    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare? Please Donate!


  7. #27
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have a new iPhone 3GS (week 47) 16gb bught in January/10 with 3.1.2 installed, jailbraken with Blackra1n and unlocked with Ultrasn0w.

    I've been locked in the restore loop for 3 weeks now after my phone restared due to a cydia app installed. Don't have the SHSH file stored so can't restore 3.1.2.

    I've tried to reboot with blackra1n again yesterday for 10 straight hours, no success. Battery was already empty when I started (red battery on screen, charge and blackra1n starts). Blackra1n ran 14 time (msg boxes).

    Tried iRecovery and tried to run RedSn0w, also no success.

    Saw this post and tried to connect with iPhone folders, ifunbox and DiskAid - none recognizes my phone. Am I doing something wrong?

    Thanks!

  8. #28
    Super Moderator Array n1ckn4m3's Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    2,717
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    145

    Default

    Quote Originally Posted by ddpf View Post
    Saw this post and tried to connect with iPhone folders, ifunbox and DiskAid - none recognizes my phone. Am I doing something wrong?

    Thanks!
    Nope. Unfortunately this resolution is iffy at best. It works for most people when they try enough times, but ultimately there is no guarantee for a fix that doesn't threaten your jailbreak or unlock...

    (You can ALWAYS fix this, as far as I know, by shift-restoring a factory/legit 3.1.3 in DFU mode, but no one recommends it unless you're OK being off the jailbreak and unlock train until June/July, even if you have an SHSH, since your baseband will still be upgraded. That said, if the phone doesn't work now and you're tired of trying to fix it and can handle being jailed and locked until June/July, there are options.)
    The preceding forum post has been brought to you by the letter "N" and the number 42.

    iPhone 4, 32GB (iOS 6.1.2 | evasi0n | SHSH: 4.0 - 6.1.2)
    iPad 2 3G, 64GB (iOS 6.1.2 | evasi0n
    |
    SHSH: 4.3 & 4.3.3 - 6.1)

    Restore problems? Read this: http://www.hackint0sh.org/f137/130802.htm

    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare? Please Donate!


  9. #29
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy steps clarification, please!

    My is a 3G running 3.12 with baseband 5.11. Happily jailbroken since Nov 09.

    I have reinstalled blacksn0w recently as I travelled thinking that it may come in handy to unlock the phone. I unlocked the phone in the past with blacksnOw but had issues of network dropped, so I uninstalled through Rock.

    This time around I unlock it through Cydia and most likely used the blancksn0w RC1. I was using the phone as a tethered modem through bluetooth, battery was running low to 20% and the phone freezed. Shut down and it went to the loop of the logo, reboot...

    Can someone clarify the steps a bit:
    Should both iTune and blackra1n be running the whole time while the phone is plugged in?

    Should the phone be plugged in USB in recovery mode or the logo loop mode?

    So far, I have seen the phone displaying the battery logo but then it will pop back to the logo loop. Have done this for about 24 hours now. I had Geohot screen came up once then the phone went back to the loop. If iTune should be running, should iTune display the phone? Blackra1n keeps showing "waiting for device", is this right? Btw, I have the latest iTune and so the Blackra1n is a special fix one for iTune 9.1 which I downloaded.

    Any other suggestion?
    Last edited by redcow5; 04-27-2010 at 07:08 PM. Reason: more details

  10. #30
    Super Moderator Array Olethros's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Norway
    Posts
    8,360
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    439

    Default

    Quote Originally Posted by redcow5 View Post
    My is a 3G running 3.12 with baseband 5.11. Happily jailbroken since Nov 09.
    The solution in this thread is mostly recommended for 3GS (new bootrom) iPhones.

    3G owners and 3GS (old bootrom) have the ability to restore 3.1.2 and/or custom IPSW.

    Quote Originally Posted by redcow5 View Post
    Btw, I have the latest iTune and so the Blackra1n is a special fix one for iTune 9.1 which I downloaded.
    No support for any ih8sn0w software on this forum. Downgrade iTunes and use the legitmate version of blackra1n.
    Please read the stickies & search forum before posting!
    How to report an iTunes restore/update fail in a useful manner
    -

    iPad 3G 64GB (4.3.3, Redsn0w) oldest SHSH 3.2.2
    iPhone 4 32GB (4.2.1, Redsn0w JB-monte) oldest SHSH 4.1
    iPhone 3GS 32GB (4.3.3; Pwnagetool) factory unlocked oldest SHSH 3.1
    iPhone 8GB (3.1.3; Pwnagetool) AT&T Locked - Unlocked with bootneuter

    -
    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare ? Donate!


 

 

Similar Threads

  1. No Signal, No Wifi, No Carrier option in settings. please help
    By Duncan 'Fresher' Stafford in forum iOS 4.x (iPhone OS 4.x)
    Replies: 0
    Last Post: 09-10-2011, 06:12 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 09-28-2010, 02:12 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: 03-25-2010, 08:58 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 01-28-2008, 04:50 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 09-26-2007, 06:59 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:19 AM.
twitter, follow us!