Results 1 to 4 of 4
Discuss No Service after blackra1n at the Blackra1n (3G(S) jailbreak) - Hackint0sh.org; I have a very strange problem JB'ing my 3G device. After doing a clean restore ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default No Service after blackra1n

    I have a very strange problem JB'ing my 3G device. After doing a clean restore to 3.1.2, I get a "waiting for Activation - this may take some time" notice. I then install blackra1n and get the same warning message. After installing Rock, I see the device searching for a network for about 5 seconds and then the same warning message comes up again (with no service). I am using an AT&T SIM. I have repeated this process a few times and same issue every time! Any ideas?



  2. #2
    Super Moderator Array Olethros's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Norway
    Posts
    8,360
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    439

    Default

    Quote Originally Posted by araknis View Post
    I have a very strange problem JB'ing my 3G device. After doing a clean restore to 3.1.2, I get a "waiting for Activation - this may take some time" notice. I then install blackra1n and get the same warning message. After installing Rock, I see the device searching for a network for about 5 seconds and then the same warning message comes up again (with no service). I am using an AT&T SIM. I have repeated this process a few times and same issue every time! Any ideas?
    "waiting for Activation" message is normal, it usually disappears after 5-10 seconds if apple's servers are responding normally. Apple says it could take up to 48 hours to receive activation but this is in worst case scenarios (first day of release of a new iPhone model for example).
    Please read the stickies & search forum before posting!
    How to report an iTunes restore/update fail in a useful manner
    -

    iPad 3G 64GB (4.3.3, Redsn0w) oldest SHSH 3.2.2
    iPhone 4 32GB (4.2.1, Redsn0w JB-monte) oldest SHSH 4.1
    iPhone 3GS 32GB (4.3.3; Pwnagetool) factory unlocked oldest SHSH 3.1
    iPhone 8GB (3.1.3; Pwnagetool) AT&T Locked - Unlocked with bootneuter

    -
    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare ? Donate!

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    thanks for the response. i have Jailbroken my phone many times in the past and the waiting for activation went away after a few seconds. However, yesterday and today, I've waited at least an hour, and the warning message is still there. Is there anything else I can try?

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Same thing but some times my service finds it for awhile

    Quote Originally Posted by araknis View Post
    I have a very strange problem JB'ing my 3G device. After doing a clean restore to 3.1.2, I get a "waiting for Activation - this may take some time" notice. I then install blackra1n and get the same warning message. After installing Rock, I see the device searching for a network for about 5 seconds and then the same warning message comes up again (with no service). I am using an AT&T SIM. I have repeated this process a few times and same issue every time! Any ideas?

    i just got a T-Mobile card prepaid and found that i was abile to get it to work, but only for 1 or 2 min. then it would say no service. i also have a AT&T that one works better. I have found that if you DL the Push Fix & youtube from Cydia that work better for awhile i didn't need to turn off my WiFi ( i did find that my WiFi on woud kill the Carrier, when i turned it off it would go back), but the push fix, fixed that.

    Does any one know of anything else or other way to fix this? :L)

 

 

Similar Threads

  1. Blackra1n Help
    By caymanfire in forum Blackra1n (3G(S) jailbreak)
    Replies: 3
    Last Post: 12-03-2010, 09:54 PM
  2. "No service" message after jailbreaking with blackra1n
    By ChemaMX in forum Blackra1n (3G(S) jailbreak)
    Replies: 10
    Last Post: 04-12-2010, 06:34 PM
  3. 3G blackra1n jailbroken, no service, no wifi
    By wrathyimp in forum iPhone 3G
    Replies: 4
    Last Post: 12-08-2009, 01:33 PM
  4. Blackra1n is cool, and how blackra1n works?
    By paveo in forum Blackra1n (3G(S) jailbreak)
    Replies: 2
    Last Post: 11-05-2009, 02:38 PM
  5. blackra1n RC2 is out
    By vikram in forum Blackra1n (3G(S) jailbreak)
    Replies: 0
    Last Post: 10-25-2009, 08:21 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:13 AM.
twitter, follow us!