Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16
Discuss iPhone 3G - Firmware: 3.1.2 at the Blackra1n (3G(S) jailbreak) - Hackint0sh.org; Originally Posted by Olethros Have you been able to restore Apple 3.1.2 without error? Have ...
  1. #11
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    UAE
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Olethros View Post
    Have you been able to restore Apple 3.1.2 without error?

    Have you tried another computer, another usb cable?

    There was no error when restoring.
    I tried all the usb slots on my laptop, still doesn't work. Is there anything else I should do?


  2. #12
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    UAE
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by hung63 View Post
    Well I installed Cydia and Blacksn0w.. but only Cydia installed NOT Blacksn0w. Here what i did

    from cydia, I add under source \manage\ blackweather
    then I install blacksn0w (twice).

    After all it's work like a charm for me

    good luck.

    Problem is, I am not able to go through my apps or anything, it's locked. I'm trying to jailbreak. Did you just run blackra1n after restoring and updating to 3.1.2 on iTunes? Because I did that too, not working. :\
    Last edited by hghar33b; 11-06-2009 at 08:00 PM.

  3. #13
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by hghar33b View Post
    Problem is, I am not able to go through my apps or anything, it's locked. I'm trying to jailbreak. Did you just run blackra1n after restoring and updating to 3.1.2 on iTunes? Because I did that too, not working. :\
    i'm in a similar situation like you as well.

    3Gs w/ 3.1.2 trying to use Tmo SIM
    did a clean restore to 3.1.2 from itune 9.0.1 & 9.0.2
    ran blackra1n RC3, goes into recovery, and said it's done after reboot, but just get stuck at geohot's image and doesn't reboot.

    tried to unplug and replug still doesn't work. tried it on XP Pro and Vista Home.

    after 3hrs later, i held down power and home for 15 sec and it reboot and apple logo shows up, but i get emergency call only. but i noticed this image.

    any help would be greatly appreciated!

  4. #14
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I accept with information: 3Gs w/ 3.1.2 trying to use Tmo SIM
    did a clean restore to 3.1.2 from itune 9.0.1 & 9.0.2
    ran blackra1n RC3, goes into recovery, and said it's done after reboot, but just get stuck at geohot's image and doesn't reboot.
    _____________________
    Calculette pret immobilier taux interet | Calculette prets immo | Calcul credit immobilier prets

  5. #15
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by concutcremhn View Post
    I accept wiKth information: 3Gs w/ 3.1.2 trying to use Tmo SIM
    did a clean restore to 3.1.2 from itune 9.0.1 & 9.0.2
    ran blackra1n RC3, goes into recovery, and said it's done after reboot, but just get stuck at geohot's image and doesn't reboot.
    _____________________
    Calculette pret immobilier taux interet | Calculette prets immo | Calcul credit immobilier prets
    That's what's going on with mine. Did u experience the same thing?


  6. #16
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question

    Quote Originally Posted by cusco View Post
    That's what's going on with mine. Did u experience the same thing?
    this was for me too, but after using firmware from http://www.poorlad.com/iCommunity/ i have finally jailbroken but here is still some problems:
    1. youtube, gps, maps, appstore, wi-fi(reset network settings works then).
    2. push fix by dev team doesnt work for me to fix gps, youtube, maps, appstore.
    3.after blacksn0w installation i have gsm working, but no 3g service and phone boots up not as fast as was on 3.0 (it takes about 45s for my 3gs and before blacksn0w 22s)
    4. tried everything, restored whith custom firmware but i got battery drain (21% per 8hours) its not normal, while phone was set uped as new on itunes.

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: 04-13-2009, 03:51 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 07-20-2008, 04:07 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 07-11-2008, 10:41 PM
  4. iPhone with firmware 1.0.2, but modem firmware from 1.0.0
    By patrick@findpatty.com in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 10-02-2007, 05:27 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 08-29-2007, 05:26 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:17 AM.
twitter, follow us!