Results 1 to 10 of 10
Discuss XPS 1530 & OS X failed! at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Hi everyone, I installed OS X Leopard through Darwin x86boot v5.0132. I follow though the ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default XPS 1530 & OS X failed!

    Hi everyone,
    I installed OS X Leopard through Darwin x86boot v5.0132.
    I follow though the guideline, format new partition with Disk Utility and choose the right driver for my system. The installation is successful.
    However, when it came to boot, after the bios displayed, the only thing that show up on the screen it a dashing line and it stays there forever.:hack:
    This is my first time to hackintosh, so if possible, can you explain it to me specific.
    I appreciate all the comment you give me.
    Thank you.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Hiya there haquocdung, check it out this info, try something like that or type -v in darwin and post the error ;P
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi icchansan,
    Thanks for your link.
    I tried to boot it up with the disk again and wait 8 sec to go to the boot section that you said so.
    When I choose the boot partition and type -v. It came back to ask me choose the boot partition.
    Can you give me some more help. I have tried to reinstall the software many times.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi again
    Thank you for your reading and assitance.
    I have been finannly sucess installing OS X on my system.
    However, there are 2 things that doesnt work on my system:
    • Wifi
    • Sound

    Any body know where can I download the driver for this?
    I have tried http://code.google.com/p/iwidarwin/ and not success.
    Thank you!

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    someone, please help me!


  6. #6
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Whats your wifi and audio chipset?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Whats your wifi and audio chipset?
    Do you know where I can check it?
    I think I have an Intel Next-Gen Wireless-N Mini-card & Integrated Sound Blaster Audigy.
    Thank you

  8. #8
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    To check, Install everest, it will tell your info
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thank you for the lnik:
    The wifi chipset is Intel(R) Wireless WiFi Link 4965AGN



    The audio chipset is SigmaTel STAC9228X @ Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio Controller [B-0] PCI


  10. #10
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    For Audio try this:

    Ok, Lets try this

    Download and extract: Taruga 1.2 Patcher

    Download linux codec dump from linux for Sigmantel 9228: dump 9228

    Just drag the dump file onto the frog icon, it gonna take some, after installation, restart.

    About your wifi you have find another solution like this guy, or buy another one
    Last edited by icchansan; 11-23-2008 at 07:30 PM.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 16
    Last Post: 03-23-2012, 02:21 AM
  2. iAKTOS Dell XPS 1530 VMWARE 6.5
    By AlexGiul1982 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 08-03-2009, 04:23 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 05-29-2009, 03:06 PM
  4. Need Intel wireless card kext for a UK Dell XPS 1530 Hackbook
    By redbladedjedi in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 05-10-2009, 02:36 PM
  5. help on dell xps 1530
    By Mrs.George in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 04-21-2009, 05:21 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:08 PM.
twitter, follow us!