Results 1 to 3 of 3
Discuss Which versiyon ? at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Hi guys... I have a lot of problems,I tried 2 version of leopard, Kallway 10.5.2 ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Which versiyon ?

    Hi guys...

    I have a lot of problems,I tried 2 version of leopard,
    Kallway 10.5.2 and iatkos_4a and downloading now two another version,
    Ideneb 10.5.5 and leo4all_v3...

    here is my issue,
    Install after kallway only open with -x -v cpus=1 but,iatkos -x -v and i hate safe boot :p i try tiger(10.4.8 Jas) work on wmvare but it's not install on hdd what can do Please someone help me...
    sorry for my bad english...

    My system...
    Amd Athlon x2 6400+,Asus M3A78-Em,Ati Radeon 3870 512 mb.3 Gig ram...
    Last edited by Shellyy; 10-27-2008 at 12:11 PM.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Hiya shelly, whats the problem? you got any errors? post the error or take a photo, can you be more specific please.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Hiya shelly, whats the problem? you got any errors? post the error or take a photo, can you be more specific please.

    Thanks for answer icchansan
    Problem is leo not open normaly,only safe boot(very fast and stabil),only -x,when i start with normally open,weird graphics and freeze at black screen...

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:54 PM.
twitter, follow us!