Results 1 to 3 of 3
Discuss VAIO Laptop does not shutoff, keep booting back on its own at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; I have a dumb question. I tried to install different variation of the distro (Kalyway ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default VAIO Laptop does not shutoff, keep booting back on its own

    I have a dumb question. I tried to install different variation of the distro (Kalyway 10.5.1, 10.5.2, Leo4all v3, iATKOS v4i, iDeneb 10.5.5) on to my Sony VAIO VGNCR420E which has GM965 ICH8 X3100. No matter which distro was installed, I could not get the video to work QE, CI so I decided to settle with VGA for now. But whenver I "shut off" the PC, it keeps booting back on its own like I was using "restart". Only way I could shut off is press and hold power button. Is this normal for the laptop? because my desktop does not do this.
    If there is any fix for it, please let me know.
    Thanks in advance.



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    47
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hi, on the installation of ideneb, on customize, there are 2 options that you hsould check if you have a laptop, one of them regarding the battery, and the other one about the power button, btw, i have a sony vaio and i'm having a video issue, i get the screen 6 times on my display, and it's all fuzzy...

    hope this helps you

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by agustito86 View Post
    hi, on the installation of ideneb, on customize, there are 2 options that you hsould check if you have a laptop, one of them regarding the battery, and the other one about the power button, btw, i have a sony vaio and i'm having a video issue, i get the screen 6 times on my display, and it's all fuzzy...

    hope this helps you
    Thank you for the reply. I tried to check off both but still the same problem. Anyone else having same problem?

 

 

Similar Threads

  1. Dual Booting on Sony Vaio F Series
    By RHELF in forum Dual Booting
    Replies: 1
    Last Post: 03-30-2010, 07:34 AM
  2. Sony vaio AW21z - Laptop
    By Mathieu45 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 09-07-2009, 10:14 PM
  3. Vaio Laptop install - osX doesn't see HDD
    By mr.neek in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 03-16-2009, 11:11 AM
  4. Sony Vaio Laptop
    By iCory19 in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 05-24-2008, 09:36 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 11-02-2007, 11:21 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:02 AM.
twitter, follow us!