Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12
Discuss "Unsupported CPU" panic after installing iDeneb at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Didn't work . Same error as last time. I'm trying the Leo4All release now....
  1. #11
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Nottingham, UK
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Didn't work . Same error as last time. I'm trying the Leo4All release now.


  2. #12
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Nottingham, UK
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Leo4All 10.5.2 works!!

    However, the network doesn't work, and it hasn't seemed to have recognised my graphics card either (GeForce 7900GT) as the resolution is stuck at 1280x1024 .

    Does anyone have any idea how I can get those working?

    Cheers.

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. "Unsupported System" error
    By Alandalf in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 09-14-2010, 10:48 PM
  2. Kernel Panic while Booting, "dev" output
    By nixnick in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 06-03-2010, 06:01 AM
  3. "Waiting for root device" after installing ideneb
    By yarrut in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-22-2009, 02:58 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 07-26-2009, 01:21 AM
  5. Replies: 7
    Last Post: 05-26-2008, 11:04 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:40 AM.
twitter, follow us!