Results 1 to 7 of 7
Discuss [ToH] Install completed, however crashes on alot of things at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; So I finally was able to get the ToH 10.5 to install on my Dell ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    ATLANTA, GA
    Posts
    103
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default [ToH] Install completed, however crashes on alot of things

    So I finally was able to get the ToH 10.5 to install on my Dell Optiplex. Originally I had Tiger 10.4.10 running on this for a good 6months or so and finally decided to run Leopard on it.

    Once the install is completed after a few reboots and fixing the issue where the install DVD must be in to boot to Leopard, I finally got it up. However almost anything I do causes the black screen stating you must restart your computer by holding the power button down. For example accessing Safari, it launches and begins to show the website, and basically then instantly crashes. If I launch System Profiler, same thing it opens, but after 5secs, black screen window message and crashes. Another example is that I attempted to connect to a windows share, it then asked for the user/pass for that share, and as soon as I hit connect, black screen window stating same thing and crashes

    I dont think the network is causing it because I can open a terminal ping anything, google.com, you name it. So dont think network is causing it. It just seems anything that I do causes a that you must reboot message in the black screen crash.

    Anything I should take a look at on this?

    Dixit



  2. #2
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Try other version like Leo4All v3.

    Goodluck,
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    ATLANTA, GA
    Posts
    103
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Well tried the Leo4All v3 however it just crashes while loading the install DVD, before even getting into the gui front end of the installer. I tried to analyze that with a -y -x on startup, but as soon as it hits its snag, it just reboots the PC giving me no time to read/analyze where or what was giving it issues. Kalaway DVD gives me the same problem too, crashes loading the install DVD. ToH was the only one I was able to get into the installer let alone actually perform an install.

    Another thing leading me to ToH was it was recommended to use that because of its SSE2 support.

    Dixit

  4. #4
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Post you PC detailed config.
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    ATLANTA, GA
    Posts
    103
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Its a Dell Optiplex GX270 PC, tower style.

    It has a NVidia GEForce 6200 256MB AGP Card in it.
    Intel Pro VE 100 Network card
    Both Hard Drives are running on IDE cables
    DVD/CD Drives also running off IDE cables
    The CPU is a P4 3.2Gghz with 1GB of RAM

    Again I was able to get 10.4.10 running on this great with QE/CI working and everything going good. I had to do a bit of tinkering with it to get it working, but overall not too bad.

    Dixit


  6. #6
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    What chipset model?
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

  7. #7
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    ATLANTA, GA
    Posts
    103
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Sorry, the chipset according to SiSoft SandraLite is showing up as a Dell 82865G, Intel AGTL+ is what is being said there.

    Dixit

 

 

Similar Threads

  1. OS X Installer reocuring after completed install??
    By Rufus65 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-02-2009, 12:48 AM
  2. MacNN: Apps: Pear Note, Dialectic, My Things, Your Things
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 12-19-2008, 07:20 PM
  3. [1.1.3] Installer crashes - Can't install SSH or anything else to help.
    By kfernandes29 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 02-01-2008, 07:34 PM
  4. 1.1.3 Installer - Crashes on app install
    By shawnie53 in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 01-28-2008, 05:17 PM
  5. MobileMail.app seems to freeze after using AppTapp to install things
    By starkruzr in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 1
    Last Post: 09-09-2007, 05:00 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:47 AM.
twitter, follow us!