Results 1 to 2 of 2
Discuss REALTEK HD with problem and NO Intel Pro/100 VE at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Hi, I used iATKOS v1.0i and now I have a sucessful instalation. My 2 problems ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Arrow REALTEK HD with problem and NO Intel Pro/100 VE

    Hi, I used iATKOS v1.0i and now I have a sucessful instalation. My 2 problems are:

    SOUND:
    I'm listening a bad stereo on my Realtek High Definition Audio (in Tiger was a perfect sound) and I would like to use the MIC too.. can somebody help in this?
    By the way I have an Audigy 2 ZS, did somebody make it functionaly with Leopard yet?


    EHTERNET:
    My INTEL PRO/100 VE does not works.. I need to use an offboard ethernet. I need some help with this, because before, when I was using Tiger, I had the same problem, and followed some tutorials and never solved this problem.

    SORRY... BAD BAD ENGLISH..



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    You should try Mac Leopard 10.5 [ToH]. It works perfectly! I have almost the same Intel ethernet driver and Realtek sound. Just have to install it and put a post patch. (you can find a post patch at insanelymac)

 

 

Similar Threads

  1. realtek network problem
    By jimleeds in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 01-15-2011, 08:09 PM
  2. Realtek ALC268 @ Intel 82801IB ICH9 kext required.
    By ajessica in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 09-08-2010, 05:35 PM
  3. Realtek ALC268 @ Intel 82801IB ICH9 kext required
    By camzgon in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 4
    Last Post: 06-27-2010, 08:55 PM
  4. Realtek Audio Problem
    By KaoS in forum Hardware
    Replies: 2
    Last Post: 08-27-2009, 01:05 AM
  5. OSX audio driver for Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801IB
    By anand00x in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 1
    Last Post: 08-13-2009, 05:28 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:08 AM.
twitter, follow us!