Results 1 to 1 of 1
Discuss [Problem] Mac address and switch at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Hi Just installed Leopard 10.5.1 on a Dell Dimension 8400 The only problems i have ...
  1. #1
    Senior Professional Array ridderdk's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Denmark
    Posts
    153
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default [Problem] Mac address and switch

    Hi
    Just installed Leopard 10.5.1 on a Dell Dimension 8400

    The only problems i have now is:
    1 My Mac address on my nic are showing only zeros!, why is that?
    2 When i connect the nic to my SMC switch (full auto 10/100/1000), the nic is showing "Connected", but i have no network access to anything, no reply from my Dlink router which is connected to my SMC switch. But when i connect directly to the router, connection are established and i can browse the internet, BUT no connection to computers connected to SMC switch.

    I suspect my Mac address with only zeros are causing my troubles, right?

    Anybody got an idea ???
    Last edited by ridderdk; 03-08-2008 at 05:51 PM.
    3G 16



 

 

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-21-2009, 01:10 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 11-25-2008, 07:44 PM
  3. Replies: 30
    Last Post: 11-17-2008, 01:37 AM
  4. Replies: 8
    Last Post: 05-16-2008, 05:27 PM
  5. Replies: 4
    Last Post: 01-16-2008, 11:16 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:04 AM.
twitter, follow us!